TV BITS

Βινύλιο: Ο Γιώργος Νταλάρας μίλησε για τον Τζίμη Πανούση [βίντεο]

Καλεσμένος στην εκπομπή «Βινύλιο» του Αντώνη Κανάκη ήταν το βράδυ της Τρίτης, ο Γιώργος Νταλάρας και όχι μόνο μας χάρισε ένα υπέροχο unplugged live, αλλά έκανε πολλές εξομολογήσεις.

Μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Νταλάρας μίλησε και για την κόντρα του με τον Τζίμη Πανούση και το μήνυμα που είχε στείλει, όταν εκείνος έφυγε από τη ζωή, τον Ιανουάριο του 2018, ενώ μίλησε και για την Κύπρο

«Λυπήθηκα πολύ όταν πέθανε, λυπήθηκα. Ο Δημήτρης Πανούσης είναι Μικρασιάτης, είναι δικός μας. Μπορεί να έκανε κάτι παραπάνω, εγώ πίστευα από έναν άνθρωπο τόσο έξυπνο ότι θα διαλέξει ένα άλλο πρόσωπο να κάνει την πλάκα του. Λάθος πρόσωπο βρήκε, εμένα βρήκες; Αφού με βλέπεις ότι είμαι “κολώνα” εκεί, δεν κουνιέμαι με τίποτα. Τι πας να κάνεις; Έκανε τη δουλειά του, αλλά δεν είναι ο μόνος» είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Και άλλος από τη Μικρά Ασία έκανε κακή δουλειά. Η διαδικασία ήταν άσχημη, ήταν για μένα μια παρεξήγηση. Το είπε ήδη αυτό ο Κραουνάκης, ο οποίος κάποια στιγμή παρασύρθηκε κι εκείνος, άρχισε να μιλάνε όλοι για την Κύπρο και παρασύρθηκε κι εκείνος. Και κάποια στιγμή πέρασε ο καιρός και λέει είναι μια παρεξήγηση».

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!