TV BITS

Survivor: Δείτε ποια κέρδισε χθες ένα πολυτελές αυτοκίνητο [βίντεο]

Χθες οι παίκτες της ελληνικής και της τουρκικής ομάδας, αγωνίστηκαν για να κερδίσουν ένα ακόμη πολυτελές αυτοκίνητο.

Για μια ακόμη φορά δημιουργήθηκαν ομάδες που είχαν και Έλληνες και Τούρκους παίκτες.

Το πρώτο αγώνισμα για την απόκτηση του αυτοκινήτου ήταν εύκολο, καθώς οι παίκτες κοντραρίστηκαν στο κλασικό αγώνισμα με τα εμπόδια και έναν τελικό στόχο.

Βέβαια, ούτε οι παίκτες της μίας ομάδας ούτε της άλλης τα έβαλαν εύκολα κάτω, με αποτέλεσμα το αγώνισμα να γίνει ντέρμπι και να φτάσει στο 9-9.

Ο τελικός αγώνας της πρώτης φάσης έγινε εν τέλει μεταξύ Δήμητρας και Σεντά, με συμπαίκτες τον Οκάι για τη Δήμητρα και τον Βασιλικό για τη Σεντά.

Εν τέλει η Δήμητρα κέρδισε το πρώτο αγώνισμα και «έσφαξε με το γάντι» τους αντιπάλους της, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Η ομάδα λοιπόν που προκρίθηκε στην επόμενη φάση ήταν και η νικητήρια, δηλαδή η ομάδας της Δήμητρας στην οποία και ήταν αρχηγός η Ερμέ.

Το δεύτερο παιχνίδι έγινε με παρουσιαστή τον Αντζούν Ιλιτζαλί και βασιζόταν καθαρά στην τύχη.

Συγκεκριμένα, οι παίκτες έπρεπε να διαλέξουν ένα χρώμα, άσπρο ή μαύρο, και να μαντέψουν σωστά σε ποιον από τους απέναντι αριθμημένους πίνακες μπορεί να βρίσκεται το ίδιο χρώμα.

Η τελική αναμέτρηση είχε έναν Ελληνα και μία Τουρκάλα, δηλαδή τον Νίκο και την Σουντέ. Ωστόσο μόνο ένας παίκτης του Survivor κατάφερε να πάρει το έπαθλο, δηλαδή το αυτοκίνητο, και αυτός ήταν η Σουντέ, η οποία και κέρδισε με 5-3 τον Νίκο.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!