WOMEN'S GUIDE

O makeup artist της Jennifer Lopez μας αποκάλυψε ένα μυστικό των σταρ

Ονομάζεται Scott Barnes, και είναι ένας από τους διασημότερους makeup artists στον κόσμο, και είναι ο άνθρωπος που χαρίζει λάμψη σε πασίγνωστες σταρ όπως η Jennifer Lopez, η Beyonce, η Celine Dion και η Gwen Stefani.

Ο ίδιος έχει λανσάρει δικά του καλλυντικά και εδώ και μια δεκαετία συνεργάζεται με την Jennifer Lopez και φυσικά είναι αυτός που ανέλαβε το μακιγιάζ της διάσημης τραγουδίστριας και ηθοποιού σε όλες τις glam εμφανίσεις της το τελευταίο διάστημα: από την βραδιά των Grammys, μέχρι τις ultra glam εμφανίσεις της JLo τη βραδιά των Όσκαρ. 


Και ο Scott, έχει να αποκαλύψει ένα μυστικό στο μακιγιάζ που εξηγεί γιατί η σταρ δείχνουν πάντα λαμπερές στο κόκκινο χαλί. Γιατί δεν βάφουν μόνο το πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ όπως κάνουν οι περισσότερες γυναίκες.


Ο Scott, εξηγεί πως εκτός από τα highlighters και το contouring, το μυστικό για ultra glam εμφανίσεις είναι να δώσεις λάμψη στους ώμους και στο ντεκολτέ, κάτι ιδιαίτερα χρήσιμο τώρα που ο καιρός βελτιώνεται και τα έξωμα και τα πιο αποκαλυπτικά ντεκολτέ θα έχουν ξανά την τιμητική τους.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!