TV BITS

Survivor: Η Κατερίνα Δαλάκα έχει ξετρελαθεί με έναν Τούρκο παίκτη [βίντεο]

Ένας Τούρκος παίκτης του Survivor, μάλλον έχει καταφέρει να... κάψει ελληνικές γυναικείες καρδιές, και κάποιοι ήδη μιλούν για έναν... ελληνοτουρκικό έρωτα που γεννήθηκε στον Άγιο Δομίνικο.

Η Κατερίνα Δαλάκα, στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, μίλησε στις κάμερες για το πόσο χάρηκε που δεν αποχώρησε ο Ατακάν από το παιχνίδι επιβίωσης και δεν έκρυψε την αδυναμία της για το πρόσωπό του και την επιθυμία της να τον γνωρίσει καλύτερα ενώ είπε πως ο Ατακάν είναι ο πιο όμορφος από τους Τούρκους παίκτες.

"Τη στιγμή που περιμέναμε την ανακοίνωση του αποτελέσματος για το ποιος παίκτης θα αποχωρήσει, είδα ότι ο Atakan κρατούσε με το ένα χέρι το κομποσκοίνι που του έκανα δώρο, ανταλλάξαμε βασικά. Και η αλήθεια είναι ότι ξαφνιάστηκα γιατί αυτό δείχνει ότι τα λίγα λόγια που ανταλλάξαμε τις φορές που τον έχω πετύχει, του έδωσαν πολλή δύναμη και πιστεύω ότι τα θεώρησε σημαντικά και μπορεί να πήρε δύναμη από αυτό.

Και είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό. Χάρηκα που έμεινε ο Atakan γιατί είναι πολύ συμπαθητικό παιδί, τον συμπαθώ ιδιαίτερα και είναι από τα άτομα που έχω έρθει πιο κοντά από την αντίπαλη ομάδα. Θα ήθελα να τον γνωρίσω ακόμα καλύτερα στη συνέχεια του παιχνιδιού. Είναι ο πιο όμορφος από την αντίπαλη ομάδα. Τι άλλο να πω, δεν ξέρω…", είπε η Κατερίνα Δαλάκα.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!