TV BITS

Survivor: H Τουρκάλα Sabriye είπε πως θέλει να αλλάξει ομάδα [βίντεο]

Στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού, λίγο πριν ανακοινωθεί η αποχώρηση του Χακάν, φάνηκε πως το κλίμα στην τουρκική ομάδα δεν είναι καθόλου καλό. Μάλιστα μια παίκτρια, δήλωσε πως θέλει να αλλάξει ομάδα και να μπει στην ελληνική ομάδα.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Ατζούν, σχολίασε το γεγονός πως πρόσφατα η Sabriye, για μια ακόμη φορά, χρειάστηκε να ξεπεράσει τις φοβίες της, αφού σε ένα αγώνισμα η παίκτρια έπρεπε να βουτήξει στο νερό από μεγάλο ύψος και η ίδια σάστισε και έπαθε πανικό.


Ο Τούρκος παραγωγός και παρουσιαστής, φρόντισε να τονίσει πως η αντίπαλός της, η Κατερίνα Δαλάκα αμέσως έσπευσε να στηρίξει την Sabriye, κάτι που δεν έκαναν οι Τούρκοι συμπαίκτες της.


Και αφού αναφέρθηκε στο γεγονός πως οι Έληνες είναι ένα φιλικό έθνος και πως οι παίκτες των δύο ομάδων συνυπάρχουν αρμονικά όταν υπάρχει αγώνισμα με μεικτές ομάδες (όπως αυτό στο οποίο ο Τόνι κέρδισε ένα αυτοκίνητο), αλλά και πως η Δαλάκα και η Sabriye έχουν αναπτύξει μια πολύ φιλική σχέση, η Τουρκάλα παίκτρια είπε πως δεν θα την πείραζε καθόλου να αλλάξει ομάδα.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!