WOMEN'S GUIDE

Η Δέσποινα Βανδή αποκάλυψε τα μυστικά για το τέλειο κορμί της

Η διάσημη τραγουδίστρια, κατά γενική ομολογία, διατηρείται πάντα σε άψογη φόρμα και μετά από εγκυμοσύνες και ενώ είναι πλέον 49 ετών διαθέτει ένα αξιοζήλευτο, καλλίγραμμο και καλογυμνασμένο σώμα.

Και σε νέα της συνέντευξη που παραχώρησε για το περιοδικό In Style, η Δέσποινα κλήθηκε ξανά να μιλήσει για τα μυστικά της σιλουέτας της και είπε πως απλά είναι ένας συνδυασμός καλής διατροφής και γυμναστικής.


Παράλληλα όμως αποκάλυψε πως τα τελευταία χρόνια έχει φροντίσει να "εξαφανίσει" από τη διατροφή της, δύο συγκεκριμένα πράγματα.
 

«Προσέχω τη διατροφή μου. Όχι πάντα βέβαια, γι’αυτό και το καλοκαίρι θα με δεις να παίρνω μερικά επιπλέον κιλά. Γενικά, είμαι ένας άνθρωπος που δεν θα ξεφύγει. Ωστόσο, δεν ζω σε μια υστερική κατάσταση. Αν βγω έξω για φαγητό θα φάω ό,τι μου αρέσει. Τα τελευταία δύο χρόνια δεν τρώω κρέας. Βέβαια, δεν μπορώ να γίνω vegan, αν και καταλαβαίνω τη φιλοσοφία τους. Για μένα είναι δύσκολο. Έχω κόψει το κρέας, έχω περιορίσει αρκετά το λευκό, προτιμώ να τρώω περισσότερο φρούτα, λαχανικά και όσπρια και έχω κόψει δια ροπάλου τις επεξεργασμένες τροφές», είπε η Δέσποινα Βανδη.

Όσο για το πρόγραμμα γυμναστικής της, η Δέσποινα Βανδή αποκαλύπτει:

«Όταν είμαι πιο χαλαρή, προπονούμαι τέσσερις φορές την εβδομάδα. Κάνω κυκλική προπόνηση, αλλά έχω δοκιμάσει και μου αρέσουν πολλά πράγματα. Μου αρέσει να κάνω πράγματα που να μην βαριέμαι. Η γυμναστική μου αρέσει όχι τόσο για την εικόνα μου, όσο για την ευεξία που μου προσφέρει. Είμαι πολύ καλύτερα με τον εαυτό μου όταν γυμνάζομαι».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Despina Vandi (@desp1navandi) on Jan 31, 2019 at 2:55am PST

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!