TV BITS

Survivor: Τρεις Έλληνες είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση [βίντεο]

Μετά τους έντονους καβγάδες που είδαμε να ξεσπούν τις τελευταίες μέρες μεταξύ των παικτών της ελληνικής ομάδας, ήρθε και η ήττα με 2-0 στα αγωνίσματα της ασυλίας και τρεις Έλληνες παίκτες καλούνται να αποχωρήσουν.

Την ατομική ασυλία κέρδισαν οι Βασίλης Βασιλικός και Αφροδίτη Σκαφίδα.


Στο χθεσινό συμβούλιο, οι παίκτες γνώριζαν πως έχουν αλλάξει οι κανόνες και πως δεν πρέπει να να ψηφιστεί γυναίκα, λόγω της ανισορροπίας που υπάρχει στην ομάδα. Αυτός είναι ένας νέος κανόνας που είχε ανακοινωθεί πριν καιρό από τον Acun Ilicali και είχε προκαλέσει και εντάσεις μεταξύ των ανδρών στην παραλία, αφού κάποιοι και ειδικά ο Τόνι, είχαν φανεί να έχουν "ανησυχήσει" μετά το άκουσμα του νέου κανονισμού.


Όμως και στο χθεσινό συμβούλιο δεν έλειψαν οι εντάσεις, καθώς οι παίκτες (και ειδικά ο Βασίλης Σίμος) σχολίασαν αρνητικά τη στάση του Τόνι τις προηγούμενες μέρες και ο Τόνι βρέθηκε ξανά σε αντιπαράθεση με αρκετούς συμπαίκτες του.

 

Τελικά ο Τόνι Σταυράτης αναδείχθηκε υποψήφιος μέσα από την κάλπη, ενώ οι Βασιλικός και Σκαφίδα, λόγω ατομικής ασυλίας, έβγαλαν προτεινόμενους τους Σπύρο Γουρδούπη και Βασίλη Σίμο.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!