TV BITS

Survivor: Καβγάς ξέσπασε και μεταξύ Δαλάκας και Σίμου [βίντεο]

Γεμάτο εντάσεις ήταν το χθεσινό επεισόδιο του Survivor, όπου ειδικά στην παραλία των Ελλήνων έγινε ο κακός χαμός.

Εκτός από τον άνευ προηγουμένου καβγά που ξέσπασε μεταξύ του Βασιλικού και του Τόνι, όπου ακούστηκαν ακραία πράγματα μέχρι και αναφορές στο... εσώρουχο της Δαλάκα (δείτε ΕΔΩ τον καβγά), και η ίδια η Κατερίνα Δαλάκα ήρθε σε αντιπαράθεση με έναν συμπαίκτη της.


Συγκεκριμένα η Κατερίνα είπε μπροστά σε όλους ότι έχει μάθει από τρία άτομα ότι ο Βασίλης Σίμος μιλάει πίσω από την πλάτη της με όχι και τόσο κολακευτικά σχόλια.

Ο Σίμος πήρε τον λόγο και της εξήγησε τι ακριβώς έχει πει, ενώ της τόνισε επίσης ότι: «Έχεις ένα “εγώ” τέτοιο. Μα την Παναγία, δεν σε έχω ακούσει να λες κάτι διαφορετικό, όλο εγώ κι εγώ κι εγώ… Σε ακούω συνέχεια να το λες. Μου λες για πέρυσι, άλλο τι έγινε πέρυσι. Την άλλη μέρα δεν μας είπες ούτε καλημέρα. Είναι τα μούτρα σου έτσι, δεν ξέρω ρε φίλε. Εμένα δεν μου αρέσει πάντως. Βρε, καλώς σε γέννησε η μανούλα σου έτσι… Τα μούτρα σου έτσι όπως τα κάνεις, δεν μου αρέσει να γυρνάς και να λες σε κάποιον έτσι».

«Εμένα αυτό με προσβάλει! Είμαι έτσι, τι να κάνω; Έτσι με γέννησε η μάνα μου. Να μην τα κοιτάς τα μούτρα μου», του είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Δαλάκα.

«Άνθρωπος που μιλάει έτσι και λέει “έτσι σε έκανε η μανούλα σου” άμα ήμασταν στην έξω ζωή και όχι εδώ, δεν θα είχα φερθεί έτσι. Έμεινα ψύχραιμη γιατί δεν θέλω να χαλάσω τον εαυτό μου. Όταν κάποιος είναι κομπλεξικός και δεν μπορεί να διαχειριστεί τις ήττες του και την πεσμένη απόδοσή του, δεν φταίω εγώ να ξεσπάει πάνω μου. Έχει βγάλει κόμπλεξ. Δεν θα ασχοληθώ ξανά μαζί του ποτέ. Δεν ξέρω γιατί του έδωσα το χέρι μου, κανονικά δεν έπρεπε να του το δώσω. Αλλά σίγουρα δεν θα ξανασχοληθώ μαζί του», είπε αργότερα η Δαλάκα.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!