WOMEN'S GUIDE

Τα μυστικά ομορφιάς της Selena Gomez αξίζει να τα μάθεις και να τα κάνεις και εσύ

H καριέρα της στη βιομηχανία του θεάματος ξεκίνησε σε πολύ τρυφερή ηλικία (ήταν μόλις 15 ετών). Πλέον όμως η 26χρονη Selena μεγάλωσε και έχει μεταμορφωθεί σε μια εντυπωσιακή γυναίκα, που δίνει μάχη με τους δικούς της δαίμονες, αλλά παραμένει πρότυπο για εκατομμύρια φαν της.

Και αυτό που συμβουλεύει η πανέμορφη Selena Gomez είναι να έχουμε καλή ψυχολογία γιατί αυτό θα φανεί στο πρόσωπο μας! Άλλωστε η ίδια εδώ και καιρό παλεύει με την κατάθλιψη, αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα υγείας και για μήνες απουσίαζε από το προσκήνιο καθώς ακολουθούσε θεραπεία σε κέντρο αποκατάστασης ψυχικής υγείας.


Τώρα όμως επέστρεψε και είναι πανέμορφη όπως πάντα. Ποια λοιπόν μυστικά ομορφιάς έχει να σου διδάξει;
 

Για τα ξηρά μαλλιά η πρόταση της Selena Gomez είναι τα coditioner χωρίς ξέβγαλμα. Μετά το λούσιμο βάζει ένα leave in conditioner και κάνει τα μαλλιά της κοτσίδα. Κοιμάται έτσι και το πρωί τα μαλλιά είναι απαλά και λαμπερά, με υπέροχο σχήμα!

Επίσης στεγνώνει τα μαλλιά της χωρίς πιστολάκι. Το φυσικό των μαλλιών μας δεν πρέπει να το φοβόμαστε γιατί, όπως λέει η Σελίνα, είναι προτιμότερο να στεγνώσουν φυσικά τα μαλλιά και μετά να κάνουμε styling. Η γνωστή τραγουδίστρια έχει υπέροχα μαλλιά και έχει γίνει το πρόσωπο της Pantene στην παγκόσμια καμπάνια της. Δες επίσης 20 Όμορφα και κομψά hairstyle της Kate Middleton!

Η Selena Gomez έχει παραδεχτεί δύο πράγματα σε σχέση με τα μαλλιά της. Πρώτον έχει τρεις φορές τα μαλλιά μίας κανονικής γυναίκας. Δεύτερον λούζει τα μαλλιά της κάθε τέσσερις μέρες. Στις ενδιάμεσες μέρες χρησιμοποιεί dry shampoo.

Μία αγαπημένη συνήθεια ομορφιάς της Selena Gomez είναι η απολέπιση. Η τραγουδίστρια αγαπάει το ντους γιατί της προσφέρει χρόνο με τον εαυτό της και της αρέσει πολύ να κάνει scrub. Έτσι χαλαρώνει αλλά αποκτά και υπέροχο δέρμα.

Επίσης η Selena συμβουλεύει να μην επαναλαμβάνεις πάντα το ίδιο μακιγιάζ. Η ίδια για το Met Gala του 2016 η Selena Gomez έκανε μία αλλαγή στον κλασσικό τρόπο που έβαζε eyeliner και έτσι δημιούργησε ένα καινούριο look για την ίδια. 

Η ποπ σταρ έχει δηλώσει πως από μικρή αλλάζει συνεχώς καλλυντικά προϊόντα. Ειδικότερα ξοδεύει πολλά χρήματα σε διαφορετικά έλαια προσώπου και σαπούνια για να τα δοκιμάζει. Διασκεδάζει μάλιστα πολύ με την δοκιμή νέων καλλυντικών.

Η Selena Gomez έχει ένα αψεγάδιαστο δέρμα και το πρόσωπο της είναι κουκλίστικο. Αυτό που κάνει πρώτα από όλα είναι να φροντίζει πολύ το δέρμα της όχι απλά με κρέμες αλλά με χρήση αντηλιακού και μασκών προσώπου.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!