TV BITS

Survivor: Ποιον πρώην συμπαίκτη της αποκάλεσε "ψωνισμένο" η Ιουλιέτα; [βίντεο]

Η Ιουλιέτα ήταν η δεύτερη παίκτρια που αποχώρησε μετά από ψηφοφορία από την ελληνική ομάδα και τώρα που έχει επιστρέψει στην Ελλάδα, ξεσπάθωσε εναντίον ενός πρώην συμπαίκτη της.

Η Ιουλιέτα Κίτρινου αποχώρησε από το Survivor και το απόγευμα της Παρασκευής (22/02) βρέθηκε καλεσμένη στο Survivor Πανόραμα

Η παίκτρια της ελληνικής ομάδας, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Βασίλη Βασιλικό. Έναν παίκτη που σχολιάζεται αρνητικά από τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας του, χωρίς όμως ο ίδιος να θεωρεί πως δεν είναι σωστή η συμπεριφορά του. Η Ιουλιέτα αναφερόμενη στον συμπαίκτη της, δεν δίστασε να τον χαρακτηρίσει… ψωνισμένο!

“Ο Βασιλικός ήταν προκλητικός σε κάποια πράγματα από τη μέρα που μπήκε στο παιχνίδι. Σε πολλά, ειδικά όσον αφορά την οικονομική του κατάσταση το τόνιζε συνέχεια. Εκείνος μας έλεγε ότι κάνει πλάκα και ότι δεν μπορούμε να καταλάβουμε τον τρόπο του. Όπως αυτό που είπε στη Ρία για τα 100 ευρώ.

Την πρώτη μέρα που μπήκε, η πρώτη κουβέντα που θυμάμαι ήταν για την οικονομική του κατάσταση, ότι έχει λεφτά και λέει κάποια στιγμή ότι “σας αγοράζω όλους”. Και του είπα ότι σε μένα δεν μπορείς να μιλάς έτσι. Ο Βασιλικός είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση. Είναι πολύ αυθόρμητος, είναι ψωνισμένος σε κάποια θέματα!”, τόνισε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!