WOMEN'S GUIDE

H Kim Kardashian προετοιμάζεται για τα Όσκαρ με beauty θεραπεία με διαμάντια

H Kim Kardashian θέλει να είναι βέβαιη πως θα λάμπει τη βραδιά των Όσκαρ και έτσι φρόντισε να κάνει μια σειρά από πανάκριβες θεραπείες ομορφιάς.

Σύμφωνα με την Page Six, η Kim επισκέφτηκε την περασμένη Τετάρτη την αισθητικόJoanna Czech στο σπα Clé de Peau Beauté και εκεί ζήτησε να κάνει μια σειρά από θεραπείες ομορφιάς.


Η Kim έδωσε στους followers της μια γεύση από τις θεραπείες ομορφιάς που έκανε, μέσω Instagram story, όπου αναφέρθηκε και στη χρήση ενός εργαλείου με πράσινο LED φως το οποίο βοηθά στο να λάμψει και να "ανοίξει" το χρώμα του δέρματος.


Παράλληλα έκανε δύο beauty μάσκες. Η μία είναι η  Bio Cellulose, που περιέχει φυσικά υλικά, όπως εκχύλισμα γλυκόριζας για λάμψη, αμινοξέα μεταξιού για απαλότητα και το βότανο  centella που ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου. 


Η δεύτερη μάσκα, που χρησιμοποίησε η Kim λέγεται Celestial Black Diamond Lifting and Firming Mask.και περιλαμβάνει κομματάκια από μαύρα διαμάντια τα οποία βοηθούν στο να εισχωρήσουν στο δέρμα τα άλλα θρεπτικά στοιχεία της μάσκας όπως η ρετινόλη, τα πετίδια και οι βιταμίνες.


Πάντως η Page Six σχολιάζει πως οι θεραπείες ομορφιάς της Kim και ειδικά αυτή η μάσκα με διαμάντια, μπορεί να κοστίζει περισσότερο από όσο κάποια κοσμήματα που θα δούμε να φορούν οι σταρ στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ το βράδυ της Κυριακής.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!