TV BITS

Survivor 3: Η Τουρκάλα Καντέρ ξεσπάθωσε κατά των πρώην συμπαικτών της

Η Καντέρ (Kader Karakaya) ήταν η πρώτη παίκτρια της τουρκικής ομάδας του Survivor που κλήθηκε να αποχωρήσει από το παιχνίδι επιβίωσης, όταν η ομάδα της έχασε στα αγωνίσματα για την ασυλία και τα όσα είχε πει στην αποχώρησή της είχαν προκαλέσει μεγάλο χαμό.

H Καντέρ στο συμβούλιο του νησιού είχε κάνει ένα σκληρό σχόλιο για την ομάδα της και είχε επιλέξει να χαιρετήσει ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παίκτες, αλλά δεν χαιρέτησε πολλούς από τους συμπαίκτες της.

Και τώρα η Καντέρ βρέθηκε καλεσμένη στην τουρκική εκπομπή Survivor Πανόραμα και ξεσπάθωσε για μια ακόμη φορά, μιλώντας με σκληρά λόγια για τους πρώσην συμπαίκτες της και εκτόξευσε νέες κατηγορίες εις βάρος τους.


Η ίδια εξήγησε γιατί χαιρέτισε όλους τους Έλληνες και είπε χαρακτηριστικά: «Εμείς με την ελληνική ομάδα δεν πολεμάμε, ανταγωνιζόμαστε. Το έκανα για το ευ αγωνίζεσθε»,και στη συνέχεια μίλησε για τους Τούρκους συμπαίκτες της: «Καλά έκανα και δεν τους αγκάλιασα γιατί ξέρω τι έζησα με αυτούς. Κατέστρεψαν τη ζωή μου στο Survivor, με πίεσαν πολύ ψυχολογικά. Η Σεντά, με τα μητρικά αισθήματα προσπάθησε να μας πιέσει ψυχολογικά. Δεν μπορώ να ξεχάσω αυτές τις μέρες, καλά έκανα και δεν τους αγκάλιασα!»

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!