TV BITS

Survivor 3: Πότε θα δούμε την Κατερίνα Δαλάκα να επιστρέφει; [βίντεο]

Η ανακοίνωση του Σάκη Τανιμανίδη, πως σύντομα θα δούμε την Κατερίνα Δαλάκα, την παίκτρια του περσινού Survivor, που έφτασε μέχρι τον τελικό, να επιστρέφει στον Άγιο Δομίνικο, έχει προκαλέσει πολλά σχόλια.

Και χθες είδαμε τους παίκτες της ελληνικής ομάδας, να σχολιάζουν τη μελλοντική άφιξη της Κατερίνας, με όλους να συμφωνούν πως είναι μια δυνατή παίκτρια που έχει πολλά να προσφέρει στην ομάδα.


Πότε όμως θα δούμε την Κατερίνα να μπαίνει στο παιχνίδι επιβίωσης; Την απάντηση έδωσε η ίδια μιλώντας χθες στην εκπομπή «Survivor Πανόραμα».

Η Κατερίνα Δαλάκα αποκάλυψε ότι σήμερα ξημερώματα της Τρίτης αναχωρεί για τον Άγιο Δομίνικο, και πιθανότατα θα τη δούμε στις οθόνες μας το ερχόμενο Σάββατο.

Όπως ανέφερε η ίδια μεταξύ άλλων: «Σαν ψέμα είναι. Τα χαράματα φεύγω. Δεν έπρεπε να το σκεφτώ και πολύ, γιατί είμαι κι εγώ το κορίτσι των ανατροπών, άμα το σκεφτόμουν κι άλλο, δεν θα πήγαινα. Ήταν χειρότερη η δυσκολία της απόφασης τώρα, αυτή τη δεύτερη φορά. Ο στόχος είναι να βοηθήσω την ελληνική ομάδα όσο μπορώ και να εγκλιματιστώ κι εγώ σε αυτήν την ομάδα, γιατί δεν γνωρίζω κανένα παιδί προσωπικά, οπότε χρειάζεται μία προσαρμογή».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!