WOMEN'S GUIDE

H Catherine Zeta Jones έχει να σου μάθει δύο απλά DIY beauty secrets

H Βρετανίδα χολιγουντιανή σταρ, είναι πλέον 49 ετών, αλλά παραμένει μια εκθαμβωτική γυναίκα και το απέδειξε με την πρόσφατη εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί που στήθηκε για τις Χρυσές Σφαίρες.

Η Catherine, εδώ και χρόνια αποδίδει την αγέραστη ομορφιά της, όχι σε αισθητικές επεμβάσεις, αλλά στη συστηματική φροντίδα που κάνει σε σώμα, μαλλιά και δέρμα και μάλιστα κατά καιρούς, η σταρ έχει αποκαλύψει πως η ίδια εδώ και χρόνια εμπιστεύεται κάποιες "σπιτικές" συνταγές ομορφιάς.

Έτσι μάθαμε πως κάνει τακτικά (περίπου μια φορά την εβδομάδα) απολέπιση, τρίβοντας όλο το δέρμα (και του προσώπου και του σώματος) με ένα μείγμα από αλάτι και μέλι και  η ίδια ισχυρίζεται πως έτσι εξαφανίζει τις ρυτίδες.

Επίσης μας αποκάλυψε πως χρησιμοποιεί μπύρα για να λούζει τα μαλλιά της και πως φτιάχνει και μια μάσκα - κοντίσιονερ με μέλι και μπύρα την οποία εφαρμόζει στα μαλλιά της μια φορά την εβδομάδα.

Αναμειγνύει λοιπόν ένα μπουκάλι μπύρα με 1-2 κουταλιές μέλι μέχρι να γίνουν μείγμα και την απλώνει στα λουσμένα μαλλιά της. Αφήνει τη μάσκα να δράσει για 3-4 λεπτά και στη συνέχεια την αφαιρεί με άφθονο χλιαρό νερό.

Και τα δύο συστατικά χαρίζουν απίστευτη απαλότητα, πλούσια ενυδάτωση και θρέψη στην τρίχα. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που τα μαλλιά της Jones είναι τόσο λαμπερά. 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!