TV BITS

Survivor 3: Η Δήμητρα αποκάλυψε τα τραγικά γεγονότα που έχει ζήσει [βίντεο]

H Δήμητρα Βαμβακούση, είναι μια από τις παίκτριες της ελληνικής ομάδας του Survivor που έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν και να χαρίσουν και αρκετές νίκες στην ομάδα. Όμως στο χθεσινό επεισόδιο, μάθαμε πως η ζωή της νεαρής γυμνάστριας και μοντέλου μόνο ρόδινη δεν ήταν.

Η Δήμητρα χθες είδαμε πως κάποια στιγμή θέλησε να απομονωθεί από τους συμπαίκτες της και να ατενίσει το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα στον εξωτικό Άγιο Δομίνικο και μίλησε στις κάμερες για τα τραγικά γεγονότα που έχουν σημαδέψει τη ζωή της και για τις απώλειες αγαπημένων ανθρώπων που έχει βιώσει και την έχουν στιγματίσει.

"Μερικές φορές όταν βλέπω το ηλιοβασίλεμα νιώθω πολύ περίεργα, μερικές φορές αρνητικά. Κάποιες μέρες έπεφτε ο ήλιος και φοβόμουν γιατί έχω περάσει πάρα πολύ δύσκολες νύχτες με τους δικούς μου ανθρώπους να πονάνε, με κάποιες αρρώστιες… Το χειρότερό μου είναι να χάνω άτομο που αγαπώ, όχι από την καθημερινότητά μου, αλλά από τη ζωή μου γενικά. Πρώτη μεγάλη απώλεια ήταν όταν ήμουν εφτά χρονών… Ήταν η αδερφή μου, από καρκίνο.

Αλλά ύστερα γνώρισα μια κοπέλα και δεθήκαμε πάρα πολύ, δεν είχα καταλάβει πόσο κοντά ήμασταν, ήταν η μόνη κοπέλα που ήξερε όλα αυτά για μένα… Με είχε ακούσει, με είχε νιώσει και ήμασταν τόσο κοντά, αλλά αρρώστησε κι αυτή πριν από δύο χρόνια κι έφυγε από τη ζωή. Μετά από λίγο καιρό αρρωσταίνει ο μπαμπάς μου από καρκίνο. Είναι πάρα πολύ άσχημο, ήταν καταδίκη. Σοκ!", είπε η Δήμητρα Βαμβακούση

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!