TV BITS

Σήμερα οι Μέλισσες... κάνουν πάρτι στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου

Οι «ΜΕΛΙΣΣΕΣ» έχουν γενέθλια για τα 10 χρόνια των μεγάλων τους επιτυχιών και το γιορτάζουν σήμερα Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου στο πλατό της εκπομπής "Στην Υγειά μας ρε Παιδιά" με τον Σπύρο Παπαδόπουλο! 
 
 

Ένα party γεμάτο ενέργεια, χαρά και ανεβαστική διάθεση θα απολαύσουμε αυτή την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου στις 21:15 στο ΣΙΓΜΑ στην Κύπρο και στο ΣΚΑΙ στην Ελλάδα.

 

Μαζί τους ο Γιώργος Μαργαρίτης, ο Θέμης Αδαμαντίδης, ο Μπάμπης Στόκας και η Τάμτα που μας χαρίζουν πολυαγαπημένα τραγούδια και ξεσηκώνουν τους καλεσμένους. 

 

Σε μια βραδιά που θα μας μείνει αξέχαστη για την εορταστική της ατμόσφαιρα με άφθονο κέφι και χορό και με την καλύτερη συντροφιά που αποτελείται από τον χρυσό ολυμπιονίκη Λευτέρη Πετρούνια, τον ραδιοφωνικό παραγωγό Γιώργο Πολυχρονίου, την κορυφαία αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής Βασιλική Μιλλούση, τη Μαίρη Συνατσάκη, τη Σάσα Σταμάτη, τη Μάγκυ Χαραλαμπίδου, τη Ράνια Κωστάκη, τη ραδιοφωνική παραγωγό Γιώτα Τσιμπρικίδου, τον παρουσιαστή Δημήτρη Μηλιόγλου, την αθλήτρια Κατερίνα Δαλάκα, την παρουσιάστρια Δώρα Παντέλη, τον ηθοποιό Γιάννη Χατζηγεωργίου, τη ραδιοφωνική παραγωγό Ευαγγελία Τσιορλίδα, την παρουσιάστρια Έβελυν Καζαντζόγλου, την αθλήτρια Αναστασία Μαρινάκου, τη γυμνάστρια Εύη Σαλταφερίδου, τη ραδιοφωνική παραγωγό Ελένη Βουλγαράκη, τον ραδιοφωνικό παραγωγό Παναγή Τζωρτζάτο και τον μουσικό Σπύρο Σαμοϊλη.

"ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ" ΜΕ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 21:15

 

Οι παρέες γράφουν ιστορία…

Και όταν περνάνε καλά... γράφουν μουσική.

Η μεγαλύτερη παρέα φέτος είναι στο ΣΙΓΜΑ και στον ΣΚΑΪ.

 

Με τα τραγούδια που μας ενώνουν. Τις μελωδίες που μας ταξιδεύουν. Τους στίχους που μπαίνουν στα χείλη όλων μας... Στην Υγειά μας ρε Παιδιά με τον Σπύρο Παπαδόπουλο!

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!