TV BITS

Survivor 3: Αίσθηση προκάλεσαν τα λόγια του Κύπριου παίκτη [βίντεο]

Ο Κυριάκος Πελεκάνος ήταν ένας από τους παίκτες της ελληνικής ομάδας που στην πρεμιέρα του Survivor Ελλάδα - Τουρκία, φρόντισε να πει πόσο σημαντικό είναι για τον ίδιο, το γεγονός πως συμμετέχει στο συγκεκριμένο παιχνίδι επιβίωσης.

Θυμίζουμε πως ο Κύπριος παίκτης Κυριάκος Πελεκάνος, τυγχάνει να είναι και προσωπικός φίλος του Σάκη Τανιμανίδη, κάτι που δεν το έκρυψε ούτε ο ίδιος ο παρουσιαστής του Survivor, ο οποίος όταν υποδέχτηκε τους νέους παίκτες λίγο πριν την έναρξη του πρώτου αγωνίσματος της φετινής σεζόν, φρόντισε να πει πως επειδή ο Κυριάκος είναι φίλος του, ο ίδιος έχει πολύ υψηλές προσδοκίες για τις επιδόσεις του.


Ο δε Κυριάκος, αμέσως μετά μίλησε για την Κύπρο και το πόσο σημαντικό είναι για αυτόν το γεγονός πως εκπροσωπεί το νησί του και ειδικά απέναντι σε Τούρκους αντιπάλους λέγοντας χαρακτηριστικά: "Εκπροσωπώ ένα ολόκληρο νησί. Όποιος Κύπριος και να ήταν στη θέση μου θα πάλευε. Είναι ιδιαίτερο για μας γιατί μεγαλώσαμε αλλιώς. Μεγαλώσαμε να βλέπουμε την τουρκική σημαία στον Πενταδάκτυλο, με το «Δεν ξεχνώ» στα τετράδιά μας, να πηγαίνουμε στρατό για δύο χρόνια και να βλέπουμε την πράσινη γραμμή. Άρα για μας είναι διαφορετικό". είπε ο Κυριάκος Πελεκάνος.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!