TV BITS

Ξέσπασε η Βίκυ Χατζηβασιλείου για τη Μακεδονία στο My Style Rocks [βίντεο]

Η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια Βίκυ Χατζηβασιλείου ήταν χθες η guest που κάθισε στη  θέση του τέταρτου κριτή στον μεγάλο τελικό του My Style Rocks και βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει για τη Μακεδονία.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου, όταν είδε το outfit που είχε επιλέξει να παρουσιάσει για τη βραδιά του μεγάλου τελικού η Νίνα Παπαϊωάννου, και ειδικά όταν είδε το στέμμα της με τις ακτίνες που θύμιζε τον ήλιο της Βεργίνας, βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει για μια ακόμη φορά για τη Μακεδονία, εκφράζοντας και πάλι δημόσια, την αντίρρηση που έχει για οποιονδήποτε ισχυρίζεται πως η Μακεδονία δεν είναι ελληνική.

"Εγώ μπροστά μου τώρα βλέπω τη Βασίλισσα της Βεργίνας, την Ολυμπιάδα, τη γυναίκα του Φίλιππου Β’… Με το 26ακτινο αστέρι, το σύμβολο της Βεργίνας και όχι το 16ακτινο στο κεφάλι, το έχει κάνει έτσι, το έχει προχωρήσει λίγο. Είναι υπέροχο αυτό το βασιλικό πορφυρό που φοράτε. Θέλω να μείνω λίγο στη Βεργίνα και τη Μακεδονία, που είναι μία η Μακεδονία, που είναι μόνο ελληνική, που πάντα μιλούσαν και ελληνικά, που συνεχίζουν να τα μιλάνε, που είμαστε απόγονοι του Μέγα Αλέξανδρου και οτιδήποτε άλλο είναι κακόγουστο και χωρίς στυλ, οτιδήποτε άλλο θέλει να ακουστεί ή να αποφασιστεί" είπε η Βίκυ με έντονο ύφος.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!