TV BITS

Το Survivor 3 αλλάζει τοποθεσία και η νέα παραλία είναι εντυπωσιακή [βίντεο]

Λίγες ώρες απομένουν μέχρι τη μεγάλη πρεμιέρα του Survivor και Τανιμανίδης και Ιλιτζαλί πόζαραν μαζί στον Άγιο Δομίνικο, καθώς λόγω της μονομαχίας Ελλάδας - Τουρκίας, οι παρουσιαστές φέτος θα είναι δύο, ενώ πήραμε μια γεύση από τη νέα εντυπωσιακή παραλία που θα φιλοξενεί φέτος το παιχνίδι επιβίωσης. 

Οι 12 Έλληνες παίκτες δηλώνουν πανέτοιμοι και σε λίγα 24ωρα θα βρεθούν στον Άγιο Δομίνικο για να προετοιμαστούν για την πρεμιέρα.

Ο παρουσιαστής Σάκης Τανιμανίδης είναι ήδη εκεί και ετοιμάζεται για τον απόλυτο αγώνα μαζί με τον Ατζούν Ιλιτζαλί μια που θα παρουσιάζουν μαζί το φετινό ελληνοτουρκικό Survivor.

Ο Τούρκος παραγωγός μαζί με τον Έλληνα παρουσιαστή πραγματοποιούν το γύρισμα του πρώτου επεισοδίου του Survivor 3 το οποίο κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου στις 21.15, στο ΣΙΓΜΑ. 

Τανιμανίδης και Ιλιτζαλί θα δίνουν το τηλεοπτικό «παρών» μαζί, καθώς λόγω της μονομαχίας Ελλάδας - Τουρκίας, οι παρουσιαστές φέτος θα είναι δύο.

Εκτός από την αλλαγή στο κόνσεπτ, το Survivor 3 θα έχει ακόμη μία διαφορά αφού οι παίκτες θα φιλοξενηθούν σε νέα παραλία του Άγιου Δομίνικου, την παραλία Romana, όπου εκεί θα διοργανώνονται και τα αγωνίσματα.

Το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου στις 21:15 στο ΣΙΓΜΑ, ξεκινάει το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης, όπου αυτή τη χρονιά είναι ένας αγώνας επιβίωσης Ελλάδας vs Τουρκίας, εσύ θα λείπεις;

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο από τη νέα παραλία. 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!