TV BITS

Power of Love: Τελευταίο κόκκινο δωμάτιο για τη Νέρτζη και τον Τζόνι [βίντεο]

Στο χθεσινό Gala του Power of Love, είχαμε διπλή αποχώρηση: και αυτό που προκάλεσε μεγάλη αίσθηση ήταν η αποχώρηση του Τζόνι, που τις προηγούμενες εβδομάδες ήταν και ένας από τους πιο αγαπητούς παίκτες. Και ειδικά η ψήφος των αγοριών στο Τζόνι προκάλεσε πολλά σχόλια για στρατηγικές.

Αρχικά, ο παίκτης που πήρε αυτή την εβδομάδα 2.500 ευρώ επειδή αγαπήθηκε περισσότερο από τον κόσμο ήταν η Λένια.

Ωστόσο η Λένια δεν κατάφερε να προστατέψει το «σπίτι» της, σύμφωνα με τους νέες κανόνες που ανακοίνωσε σήμερα στους παίκτες η Μαρία Μπακοδήμου.

Η έκπληξη του σημερινού Power of Love Gala, ήταν η απόφαση των παικτών να αναδείξουν ως υποψήφιο παίκτη προς αποχώρηση τον Τζόνι.

Από την πλευρά του το ταίρι του Τζόνι,η Νέρτζη, δεν μπόρεσε να μην εκδηλώσει τον εκνευρισμό της, καθώς όχι μόνο τα έβαλε με όσους ψήφισαν τον Τζόνι ως υποψήφιο προς αποχώρηση, αλλά μίλησε και για στρατηγικές μέσα στο παιχνίδι.

Ετσι από την ομάδα των αγοριών αυτός που αποχώρησε ήταν ο Τζόνι.

Οσο για την ομάδα των κοριτσιών εκείνη που αποχώρησε ήταν η Νέρτζη, την οποία δεν επέλεξαν να κρατήσουν μέσα στο παιχνίδι οι τηλεθεατές.

Οπως ήταν αναμενόμενο το ζευγάρι δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, ενώ υποσχέθηκε ο ένας στον άλλον πως η σχέση τους θα συνεχιστεί και εκτός παιχνιδιού.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!