WOMEN'S GUIDE

Δύο beauty tips της Jennifer Aniston για τα μάτια και τα χείλη

Στις 11 Φεβρουαρίου η Jennifer Aniston θα γιορτάσει τα 50α γενέθλια της, αλλά συνεχίζει να παραμένει γοητευτική και η ίδια έχει πει πως δεν θεωρεί πως είναι πολύ όμορφη, αλλά ξέρει να φροντίζει σωστά τον εαυτό της.

Η Jennifer Aniston, καταφέρνει εδώ και χρόνια να είναι μια από τις δημοφιλέστερες σταρ του Χόλιγουντ, αφού έχει αψεγάδιαστο στυλ και φροντίζει να παραμένει πάντα σε φόρμα. Εκτός από το πάθος της με τη γυμναστική και ειδικά τη γιόγκα, αλλά και την υγιεινή διατροφή, η Jennifer δίνει μεγάλη έμφαση σε αυτά που ίδια θεωρεί τα "αδύναμα σημεία" της.

Τα μυστικά της ομορφιάς της, είναι πως η ίδια αναγνωρίζει τα "ελαττώματα" στην εμφάνισή της και φροντίζει με απλούς τρόπους να τα εξαφανίζει.

Χείλη

Επειδή έχει λεπτά χείλη, η Jennifer έχει πει πως φροντίζει πάντοτε να τα περιποιείται ώστε να είναι ενυδατωμένα.  Τα ενυδατωμένα χείλη αυξάνουν ελαφρώς τον όγκο τους.  Κάθε πρωί κάνει απολέπιση τρίβοντας τα με μία οδοντόβουρτσα και με μισό κουταλάκι ζάχαρη. Μετά από αυτή τη διαδικασία απλώνει λίγο lip balm. Τέλος απλώνοντας ένα lip gloss τα χείλη της φαίνονται μεγαλύτερα.

Μάτια

Επίσης, η ηθοποιός φροντίζει καθημερινά τα μάτια της βάζοντας για δέκα λεπτά μια παγοκύστη ματιών. Με αυτό τον τρόπο μειώνεται η όψη των μαύρων κύκλων και το πρήξιμο.  Έτσι τα μάτια φαίνονται ξεκούραστα και το μακιγιάζ εφαρμόζεται πολύ καλύτερα.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!