TV BITS

Power of Love: Καβγάς άνευ προηγουμένου ξέσπασε μεταξύ παικτών [βίντεο]

Άναψαν τα αίματα χθες στο σπίτι της αγάπης και η ένταση χτύπησε κόκκινο με δύο παίκτες να είναι έτοιμοι να πιαστούν στα χέρια.

Ο Ίον και ο Παύλος ήρθαν σε αντιπαράθεση για τα όσα έγιναν στο πρόσφατο Gala και σύντομα η κατάσταση έφυγε εκτός ελέγχου.

"Έτσι και ξαναμιλήσεις άσχημα θα παίξουμε μπουνιές στο λέω", είπε ο Ίον και στην συνέχεια σηκώθηκε και σε έξαλλη κατάσταση πήγε προς το μέρος του Παύλου, ο οποίος γελούσε ειρωνικά. Οι υπόλοιποι παίκτες προσπάθησαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα και μπήκαν ανάμεσα τους για να τους χωρίσουν.

"Όταν θα βγούμε από δω έλα και ξανά πες το μου", είπε ο Παύλος προκαλώντας ξανά την οργή του Ίονα, ο οποίος για ακόμα μια φορά κινήθηκε εναντίον του αλλά τον συγκράτησε ο Φίλιππος.

Στην συνέχεια, η Μαρία Μπακοδήμου μπήκε και πάλι στο σπίτι παικτών και είπε στον Ίονα ότι με την συμπεριφορά του ξεπέρασε τα όρια και πως αύριο θα του ανακοινώσει αν θα παραμείνει στο παιχνίδι ή αν θα φύγει. Ο παίκτης απολογήθηκε για την αντίδρασή του και ζήτησε συγγνώμη από τους συμπαίκτες του.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!