TV BITS

My Style Rocks: Αυτό το look θεωρήθηκε ένα από τα καλύτερα ever [ βίντεο]

Σε λίγες μέρες θα γίνει ο μεγάλος τελικός της φετινής σεζόν του My Style Rocks και ο ανταγωνισμός μεταξύ των κοριτσιών κορυφώνεται. Και χθες το outfit που παρουσίασε μια παίκτρια στο Gala απέσπασε διθυραμβικά σχόλια από τους κριτές.

Το χθεσινό Gala είχε θέμα Festivals, και αρκετές παίκτριες απογοήτευσαν τους κριτές με την εμφάνισή τους.


Δεν συνέβη όμως το ίδιο με την εμφάνιση της Κωνσταντίνας Κωνσταντινίδη, η οποία παρουσίασε ένα outfit με φτερά και δερμάτινα στοιχεία και είπε πως θα πήγαινε στο γνωστό φεστιβάλ Burning Man που γίνεται στην έρημο Black Rock στη Νεβάδα των ΗΠΑ και είναι ένα φεστιβάλ - χώρος ελεύθερης και ανατρεπτικής καλλιτεχνικής έκφρασης κάθε φύσεως.


Η ίδια η Κωνσταντίνα αποκάλυψε πως δούλεψε τρεις εβδομάδες για να ετοιμάσει αυτό το outfit, αλλά κάποιες από τις συμπαίκτριες της δεν της χάρισαν το πολυπόθητο πεντάρι στη βαθμολογία, σε αντίθεση με τους κριτές που είχαν μόνο θετικά σχόλια να πουν.

«Ο,τι ωραιότερο έχω δει στο My Style Rocks μέχρι τώρα. Μπράβο και λυπάμαι για τα τεσσάρια», της είπε η Μπέττυ Μαγγίρα, προσθέτοντας με έντονο ύφος ότι οι άλλες παίκτριες δεν ψηφίζουν σωστά και αντικειμενικά.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης την αποθέωσε, αν και διαφωνούσε με ορισμένα στοιχεία, λέγοντας πως είναι μία από τις τοπ εικόνες που θα μπορούσε να δει στο φεστιβάλ. Ο σχεδιαστής δεν παρέλειψε να «πετάξει» και αυτός τα καρφιά του για τη βαθμολογία των συμπαικτριών της, οι οποίες έχουν βάλει καλύτερη βαθμολογία σε μέτρια outfit. «Αυτή η εικόνα είναι πολύ κοντά στο τέλειο», της είπε.

Στο ίδιο ύφος και τα σχόλια του Δημήτρη Αργυρόπουλου, ο οποίος στάθηκε στην περικεφαλαία που είχε δημιουργήσει η παίκτρια. «Δεν έχω λόγια να κρύψω τον θαυμασμό μου», τόνισε και στη συνέχεια μεταξύ άλλων είπε: «Σε ευχαριστώ που δούλεψες».

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!