TV BITS

Power of Love: Η κόντρα Έλενας - Άννας “έστησε στον τοίχο” τον Βασίλη (βίντεο)

Ο Βασίλης Χαλκιάς βρέθηκε στο επίκεντρο της συζήτησης που έκανε χθες η Μαρία Μπακοδήμου με όλους τους παίκτες στο σπίτι της αγάπης.

Κάτι σοβαρό, όπως ειπώθηκε, έπρεπε να συζητήσουν απόψε στο Power of Love, κι έτσι η Μαρία Μπακοδήμου συγκέντρωσε όλους τους παίκτες μαζί.

Η συζήτηση λοιπόν άρχισε, μεταξύ της Έλενας Πολυχρονοπούλου και της Άννας Ελευθερίου με την πρώτη να ξεκαθαρίζει στη συμπαίκτριά της ότι τελικά δεν ενδιαφέρεται για τον Βασίλη, αφού μέσα στο σπίτι ήρθε πιο κοντά με τον Φίλιππο.

Ωστόσο δεν τελείωσε εκεί το πράγμα, αφού της είπε επίσης ότι ο Βασίλης Χαλκιάς της έκανε ένα κομπλιμέντο για το άρωμά της, πράγμα το οποίο όμως δεν άρεσε καθόλου στην Άννα.

Τα δύο κορίτσια επέλεξαν να συζητήσουν αυτό το θέμα μπροστά στη Μαρία Μπακοδήμου, κι έτσι όπως ήταν φυσικό, η παρουσιάστρια απευθύνθηκε στον Βασίλη ζητώντας τη δική του τοποθέτηση.

Ο νεαρός παίκτης έδειξε την ενόχληση του, δεδομένου ότι γινόταν θέμα συζήτησης ανάμεσά τους, ενώ στην όλη κουβέντα μπήκε και η Ζένια, καθώς ο Βασίλης αποκάλυψε πως ενδιαφέρεται και για εκείνη. Παράλληλα και ο Τζόνι θέλησε να στηρίξει τον συμπαίκτη του και να εξηγήσει τη συμπεριφορά του.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!