WOMEN'S GUIDE

Τελικά η Rihanna θα λανσάρει το δικό της luxury fashion brand με αξεσουάρ

H 30χρονη pop star ετοιμάζει το επόμενο επιχειρηματικό της βήμα στον κόσμο της μόδας και έκλεισε συνεργασία με έναν fashion κολοσσό, που αποτελεί την επιτομή της χλιδής. 

Η Rihanna πρόσφατα εμφανίστηκε με γυαλιά ηλίου που δεν είχε δει κανείς άλλος ποτέ και αμέσως οι φαν της κατάλαβαν πως πιθανά ετοιμάζει να λανσάρει και συλλογή με αξεσουάρ.
Τελικά (εν μέρει) είχαν δίκιο, μόνο που όπως αποδείχτηκε τα επιχειρηματικά πλάνα της Rihanna είναι ακόμα πιο μεγαλεπήβολα.

Η Rihanna μετά το λανσάρισμα του brand εσωρούχων  Savage x Fenty , τη δημιουργία της εταιρείας καλλυντικών Fenty Beauty, και τις athleisure συλλογές που δημιούργησε για το brand Fenty x Puma τώρα ενώνει τις δυνάμεις της με την εταιρεία LVMH Moët Hennessy Louis Vuitton και θα λανσάρει και το δικό της luxury fashion brand.


Kαι μπορεί ακόμα να μην έχει ανακοινωθεί τι ακριβώς θα περιλαμβάνει το νέο brand, αλλά το πιθανότερο είναι πως δεν θα περιοριστεί μόνο στα γυαλιά ηλίου και σχεδόν όλοι προδιαγράφουν την επιτυχία του νέου brand, αφού ό,τι έχει λανσάρει η Rihanna σημειώνει τρελές πωλήσεις ανά τον κόσμο.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!