GOSSIP

Η Rihanna έκανε μήνυση στον πατέρα της, αλλά οι φαν της πρόσεξαν κάτι άλλο

Η διάσημη τραγουδίστρια, ηθοποιός, σχεδιάστρια μόδας και ιδιοκτήτρια άκρως επιτυχημένου brand καλλυντικών, έχει ούτως ή άλλως στραμμένα όλα τα βλέμματα πάνω της και ειδικά τώρα που έγινε γνωστό πως κατέθεσε αγωγή εις βάρος του πατέρα της.

Είναι γνωστό πως η Rihanna δεν έχει καλές σχέσεις με τον πατέρα της, ο οποίος εγκατέλειψε την οικογένειά της, όταν ήταν έφηβη, ενώ η ίδια η Rihanna έχει πει πως ο πατέρας της Ronald Fenty, απατούσε συστηματικά τη μητέρα της και είχε προβλήματα με εθισμούς σε αλκοόλ και ναρκωτικά.


Τώρα έγινε γνωστό πως η Rihanna κατέθεσε μήνυση εις βάρος του πατέρα της και ενός συνεργάτη του και διεκδικεί αποζημίωση 30 εκατομμυρίων δολαρίων για λόγους επιχειρηματικής εκμετάλλευσης των brand της, Fenty Beauty και Savage x Fenty, χωρίς την άδειά της. Ο πατέρας της μαζί με συνεργάτη του δημιούργησαν την εταιρεία Fenty Entertainment, το 2017, λίγο μετά την παγκόσμια επιτυχία της Rihanna με τις σειρές καλλυντικών και εσωρούχων της. Στην αγωγή της ισχυρίζεται ότι ο πατέρας της και ο συνεργάτης του με δόλιες μεθόδους κατάφεραν να «αντλήσουν εκατομμύρια δολάρια από ανυποψίαστους φορείς». Για παράδειγμα, είχαν κλείσει μία συμφωνία που όριζε ότι η Rihanna θα πραγματοποιήσει 15 εμφανίσεις στη Λατινική Αμερική,  από την οποία κερδίσανε 15 εκατομμύρια δολάρια «για λογαριασμό της», χωρίς καμία νόμιμη εξουσιοδότηση.

 

Και στην τελευταία της δημόσια εμφάνιση η Rihanna φορούσε τεράστια μαύρα γυαλιά και έμοιαζε να θέλει να αποφύγει τους φωτογράφους μετά τα όσα έγιναν με τον πατέρα της. Ή μήπως όχι; Κάποιοι φαν της Rihanna αμέσως παρατήρησαν πως αυτά τα γυαλιά ηλίου δεν τα έχουν ξαναδεί ποτέ.

Και είχαν δίκιο, αφού είναι γυαλιά Fenty. Και τι σημαίνει αυτό; Πως η Rihanna, μετά τα ρούχα, τα εσώρουχα και τα καλλυντικά, έχει έτοιμη και δική της συλλογή με γυαλιά ηλίου και αξεσουάρ!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!