TV BITS

Περσινός παίκτης του Power of Love σχολίασε τη σχέση Γιάννη - Αργυρώς

Φαίνεται πως και οι περσινοί παίκτες του Power of Love παρακολουθούν φανατικά τη νέα σεζόν του ριάλιτι αγάπης και μετά το χαμό που έγινε χθες, κάποιοι θέλησαν να πάρουν θέση και να εκφράσουν την άποψή τους για την αποκάλυψη της σχέση του Γιάννη με την Αργυρώ.

Θυμίζουμε πως στο χθεσινό επεισόδιο του Power of Love, ο Γιάννης Κοπιδάκης ομολόγησε πως είχε σχέση με την Αργυρώ Τσιοράνου, πριν και οι δυο τους μπουν στο παιχνίδι και ζήτησε συγγνώμη. Ωστόσο οι συμπαίκτες του δηλώνουν πως νιώθουν εξαπατημένοι και αδικημένοι.

Τώρα ο πρώην παίκτης του Power of Love, Σωκράτης Ελ Γκαμαλί, θέλησε μέσω social media να εκφράσει τη δική του γνώμη για τα όσα έγιναν.

Ο περσινός παίκτης του Power of Love, τοποθετήθηκε ανοιχτά για τη σχέση Γιάννης-Αργυρώς έπειτα από τη προβολή του χθεσινού επεισοδίου και πιο συγκεκριμένα έγραψε: "Χωρίς να θέλω να υποστηρίξω κανένα από τα παιδιά θέλω να εκφράσω μια παρατήρηση. Αυτό που συμβαίνει μέσα είναι ακριβώς το πρόβλημα της Ελλάδας. Το ότι κοιτάμε και ασχολούμαστε παραπάνω από όσο πρέπει, με το τι κάνουν οι άλλοι και δεν κοιτάμε το τι κάνουμε εμείς... Ας είχαν ρε παιδιά σχέση τι σας φοβίζει τόσο;;;"

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!