TV BITS

H Σπυροπούλου κατά λάθος αποκάλυψε κάτι σημαντικό για το Survivor 3 [βίντεο]

H παρουσιάστρια του My Style Rocks, χθες φάνηκε να αναπολεί τις μέρες που πέρασε στο Survivor και άθελά της (ή μάλλον άθελά της) έκανε μια μεγάλη αποκάλυψη για μια από τις σημαντικές αλλαγές που θα δούμε στη νέα σεζόν του Survivor, η οποία σύντομα θα κάνει πρεμιέρα.

Και ενώ ήδη έχουν ακουστεί πολλά σενάρια, για το τι θα αλλάξει στο Survivor 3 (λέγεται πως θα έχει μόνιμες μάχες Ελλάδας - Τουρκίας και θα μεταδίδεται ταυτόχρονα στις δύο χώρες, έχουν ακουστεί πολλά ονόματα παικτών, όνομα γυναίκας ως συμπαρουσιάστρια του Σάκη Τανιμανίδη και πολλά άλλα), τώρα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου άφησε να εννοηθεί πως η νέα σεζόν του Survivor δεν θα εξελίσσεται στο γνωστό εξωτικό νησί του Άγιου Δομίνικου, αλλά θα αλλάξει τοποθεσία.

Συγκεκριμένα χθες η παρουσιάστρια με αφορμή το 100ο επεισόδιο του My Style Rocks, θυμήθηκε μία ακόμη επέτειο: «Σε λίγες ημέρες κλείνω ένα χρόνο από την ημέρα εκείνη που πήρα την ωραία απόφαση να φύγω», είπε με τον Στέλιο Κουδουνάρη να την ρώτα: «Να πας πού;», κι εκείνη να απαντά: «Στον Άγιο Δομίνικο. Με νοσταλγία το σκέφτομαι. Θα ήθελα να ξαναπάω», είπε με την Μπέττυ Μαγγίρα να της λέει: «Ε… πετάξου να κάνεις ένα guest». Κι εκεί της ξέφυγε η πληροφορία! «Δεν θα είναι εκεί φέτος αλλά δεν θα πω άλλα», ανέφερε.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!