TV BITS

Power of Love: Η Αργυρώ είδε το Γιάννη με άλλη και ξέσπασε [βίντεο]

Η Αργυρώ και ο Γιάννης φάνηκαν να ήρθαν πολύ κοντά από νωρίς στο παιχνίδι και το αν γνωρίζονταν πριν μπουν στο σπίτι της αγάπης προκάλεσε πολλά σχόλια, ενώ κάποιοι σχολίασαν αρνητικά το γεγονός πως ο Γιάννης αμέσως εκδήλωσε ενδιαφέρον για την Αργυρώ.

Όμως πλέον μια άλλη παίκτρια, έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για το Γιάννη και αυτό φάνηκε να ενοχλεί την Αργυρώ.

Στον διαγωνισμό χορού που έκαναν στο χθεσινό επεισόδιο οι παίκτες του Power of Love, ο Γιάννης Κοπιδάκης χόρεψε μαζί με την Ρένια Τσακίρη. Αυτό δεν άρεσε καθόλου στην Αργυρώ Τσιοράνου, η οποία ξέσπασε κατά του Γιάννη.

«Εγώ πάντως είδα χημεία μεταξύ τους. Όχι, γιατί να ζηλέψω; Είναι δικαίωμά του να χορέψει με όποια θέλει. Αυτός ήταν ξεκάθαρος προς εμένα, ότι θέλει μόνο εμένα. Από τη στιγμή που δέχθηκε να χορέψει σήμερα με τη Ρένια, ξεκαθάρισε μια θέση. Έδειξε ένα ενδιαφέρον προς τη Ρένια, θεωρώ. Διάλεξαν να χορέψουν μαζί ένα τέτοιο τραγούδι.

Όταν ο Γιάννης δεν θέλει να πιάσει το χέρι της Λένιας για να ανέβει τις σκάλες, όπως λέει, εγώ τώρα θα τα πω. Όταν θέλει να μη δώσει το χέρι η Λένα στον Γιάννη για να ανέβει τις σκάλες και τώρα δέχεται με τη Ρένια να χορέψει και την πιάσει από τη μέση, δηλαδή αλλιώς να πιάσεις τη μέση και αλλιώς το χέρι του άλλου. Έχω άδικο;

Είναι χορός, αλλά στο συγκεκριμένο θέμα έχει βγει εκτός, έχει δείξει κάποιο ενδιαφέρον προς κάποια άλλη κοπέλα. Εγώ κατακρίνω την κίνηση ότι αυτός δεν ήθελε να πιάσει το χέρι της Λενίνα και τώρα δέχτηκε και να χορέψει… Ναι, το κατακρίνω γιατί εκείνη τη φορά εγώ είχα καταλάβει ότι ο Γιάννης όντως είναι ένας άντρας, ο οποίος δεν παίζει δεξιά και αριστερά», είπε η Αργυρώ μετά τον χορό του Γιάννη με τη Ρένια.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!