TV BITS

Power of Love: Ο Γιάννης και η Αργυρώ είχαν σχέση; Τι είπαν και οι δυο στη Μπακοδήμου

Το αν  ο Γιάννης Κοπιδάκης και η Αργυρώ Τσιοράνου γνωρίζονταν και είχαν σχέση πριν μπουν στο σπίτι της αγάπης έχει προκαλέσει μεγάλες εντάσεις στο Power of Love.

Μάλιστα, ο Παύλος Παπαδόπουλος, χθες δεν δίστασε να πει στον Γιάννη ότι σκέφτηκε πως μπορεί  να ήταν ζευγάρι πριν από το παιχνίδι. «Εγώ έδωσα την ψήφο μου με την αιτιολογία, ότι εσείς οι δύο μπορεί να μην γνωρίζεστε από εδώ μέσα. Μπορεί να είχες και σχέση από νωρίτερα μαζί της και μπορεί αυτά που τώρα λέτε να μην ισχύουν. Στο βίντεο της Μαρίας, η Αργυρώ είπε ότι δεν σε ξέρει και σε εμένα προσωπικά είπε ότι την έχεις δει, αλλά και την έχεις ψάξει, αλλά και εκείνη σε έχει δει.», του ανέφερε κατά τη διάρκεια συζήτησης τους.

Η Μαρία Μπακοδήμου θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα, γι’ αυτό και όταν πήγε στο σπίτι των παικτών, ζήτησε από τον Γιάννη και την Αργυρώ να αποκαλύψουν αν γνωρίζονταν.

Τόσο ο Γιάννης, όσο και η Αργυρώ, αρνήθηκαν  κατηγορηματικά τα όσα ακούγονται, ενώ η δεύτερη δεν έκρυψε και τον εκνευρισμό της. Αξίζει βέβαια να αναφέρουμε πως ο παίκτης είχε αποκαλύψει πως είχε δει την Αργυρώ παλιά σε κλαμπ στην Κρήτη και του άρεσε.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!