WOMEN'S GUIDE

Βeauty blogger έκανε το (τραγικό) λάθος να βάλει φακίδες από χέννα [βίντεο]

Αυτή η beauty blogger έχει γίνει διάσημη στα social media χάρη στις αλλεπάλληλες μεταμορφώσεις της, καθώς τολμά να αλλάζει διαρκώς το στυλ στο μακιγιάζ της και το χρώμα των μαλλιών της και δοκιμάζει όλα τα trends. Όμως όταν δοκίμασε να προσθέσει στο πρόσωπό της ημιμόνιμες φακίδες χρησιμοποιώντας χέννα κάτι πήγε πολύ στραβά!

Η νεαρή Naomi Jon ζει στη Γερμανία και έχει εκατοντάδες χιλιάδες followers στο Instagram και είναι γνωστή σε όλα τα social media ως Queen of Chaos.


Η Naomi συνήθως ανεβάζει στο YouTube (όπου μετρά περίπου 750.000 subscribers), βίντεο στα οποία δείχνει tips για μακιγιάζ και styling μαλλιών και συχνά καλεί τους followers της να της προτείνουν τι αλλαγές θέλουν να τη δουν να κάνει στο χρώμα των μαλλιών της ή στο μακιγιάζ της.


Όμως όταν η ίδια αποφάσισε να δοκιμάσει να βάλει φακίδες από χέννα το αποτέλεσμα ήταν ολέθριο.


Στο βίντεο που ανέβασε στο ΥouTube και μας δείχνει τα αποτελέσματα αυτής της... απόπειρας, η ίδια περιγράφει τον εαυτό της ως "η κούκλα  Τσάκι", αφού πραγματικά δείχνει απίστευτα άσχημη και τρομακτική με το πρόσωπό της να μοιάζει σαν να έχει πιτσιλιές από αίμα, ενώ ακούγεται να λέει πως βλέπει το πρόσωπό της και της έρχεται να βάλει τα κλάματα. 
 

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!