WOMEN'S GUIDE

"Tweak-Ment": Η νέα τάση στις πλαστικές επεμβάσεις που θα κυριαρχήσει το 2019

Κάθε χρόνο η Ένωση Πλαστικών Χειρουργών στις ΗΠΑ, ανακοινώνει στο τέλος του χρόνου τα στατιστικά στοιχεία που αφορούν τις αισθητικές επεμβάσεις και κάνει τις προβλέψεις της για το ποιες θα είναι οι τάσεις στην πλαστική χειρουργική για το 2019.

Και για μια ακόμη χρονιά, οι πλαστικοί χειρούργοι στις ΗΠΑ επιβεβαίωσαν τη ραγδαία αύξηση των αισθητικών επεμβάσεων που δεν απαιτούν νυστέρι και αναμένουν η θεαματική αύξηση (έχει ξεπεράσει το 200% τα τελευταία χρόνια) να συνεχιστεί και το 2019, όπου θα κυριαρχήσουν οι αισθητικές επεμβάσεις με ενέσεις.


Παράλληλα, για πρώτη φορά κάνουν λόγο για την απόλυτη κυριαρχία του Tweak Ment μιας νέας τάσης στις αισθητικές επεμβάσεις.


Όπως εξηγεί η Lara Devgan (πλαστικός χειρουργός στη Νέα Υόρκη) η συγκεκριμένη ορολογία (η λέξη tweak σημαίνει τσιμπηματάκι) περιγράφει τη σύγχρονη τάση για αισθητικές επεμβάσεις που δεν αλλοιώνουν τα φυσικά χαρακτηριστικά ενός προσώπου, αλλά απλά ο αισθητικός κάνει μικροβελτιώσεις.


Η Lara Devgan λέει πως ήδη το 2018 μειώθηκε ο αριθμός των πελατών που ζητούσαν να αλλάξουν εντελώς τα χαρακτηριστικά τους μιμούμενοι κάποιον celebrity ή κάποιο μοντέλο  που είδαν σε ένα εξώφυλλο και θεωρεί πως το 2019 αυτή η τάση θα γιγαντωθεί, καθώς το κοινό δείχνει να στρέφεται σε πλαστικές επεμβάσεις με πιο "φυσικό" αποτέλεσμα και όχι δραματικές αλλαγές στην εμφάνιση.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!