TV BITS

O Σάκης Τανιμανίδης έκανε karaoke με την Ελένη Μενεγάκη [βίντεο]

Η Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε στο σαλόνι του σπιτιού του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα και μίλησαν για τα πάντα, ενώ οι δυο τους έκαναν ακόμα και karaoke μαζί.

Ο παρουσιαστής του Survivor μίλησε για όλα: την Χριστίνα Μπόμπα, το Survivor και την αρχική του άρνηση να είναι στο σόου αλλά και το World Party.

Για την Χριστίνα του είπε: «Δεν ήξερα από την πρώτη στιγμή ότι είναι η γυναίκα της ζωής μου. Το κατάλαβα σχετικά νωρίς. Όταν είσαι πολύ ερωτευμένος με κάποιον, όλα είναι τέλεια. Βέβαια, για να ερωτευτείς κάποιον, ούτως ή άλλως όλα πρέπει να σου φαίνονται τέλεια. Εκ των προτέρων θεωρείς ότι ο άλλος είναι το υπέρτατο. Τα πάντα ξεκινούν από ένα ωραίο πρόσωπο αλλά μου αρέσει να έχει ένα ωραίο κορμί. Το χαμόγελο έχει μεγάλη σημασία, μου αρέσουν γενικότερα οι χαμογελαστοί άνθρωποι».

Αναφερόμενος στο Survivor, αποάλυψε πως όταν του έγινε η πρόταση, αρχικά, ήταν αρνητικός.

«Στην αρχή είπα “όχι” στο Survivor. Είπα “όχι, δεν είναι για μένα αυτό το πράγμα”. Είχα κάνει το World Party, ήταν ψηλά αυτή η εκπομπή στα μάτια του κόσμου, ήταν κάτι πολύ διαφορετικό, οπότε είπα ότι θα πρέπει να συνεχίσω αυτόν τον δρόμο του διαφορετικού. Αυτό ήταν πριν μάθω τι ακριβώς ήταν το συγκεκριμένο Survivor. Αφού μου το εξήγησαν άρχισα να αλλάζω γνώμη. Λέω είναι πιο αθλητικό, μου ταιριάζει».

Μιλώντας για το World Party είπε: «Μου λείπει πάρα πολύ το World Party σαν εμπειρία γιατί περάσαμε πραγματικά εκπληκτικά. Το μόνο που έχω αποφασίσει μέσα μου είναι ότι ελπίζω σχετικά σύντομα -γιατί ποτέ δεν μπορείς να κάνεις μακροπρόθεσμα πλάνα- να κάνω ξανά ταξιδιωτική εκπομπή»

 

Πάντως το κλίμα σε αυτή τη συνέντευξη ήταν τόσο καλό που ο Σάκης ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram όπου κάνει karaoke με την Ελένη και έγραψε: "Όπως φαίνεται και στο βίντεο...με τη Ελένη περάσαμε καταπληκτικά στο σπίτι μας, τόσο που εκτροχιάστηκε η συνέντευξη και καταλήξαμε σε ντουέτο καραόκε! elenimenegaki you ROCK!"

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!