TV BITS

Η εξομολόγηση της Σπυροπούλου: «Έβρισκα τη πόρτα κλειστή! Ήθελα να τελειώσει»

Η παρουσιάστρια του My Style Rocks, βρέθηκε χθες καλεσμένη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και μίλησε για όλα και εξομολογήθηκε πως πέρασε δύσκολα τον τελευταίο χρόνο που δούλευε στον Alpha.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις δυσκολίες που είχε αντιμετωπίσει την τελευταία χρονιά που δούλευε σε αυτό το τηλεοπτικό κανάλι.

«Η τελευταία χρονιά στον Alpha ήταν πολύ δύσκολη. Εγώ έδινα πάρα πολύ από την ψυχή μου και από τον εαυτό μου, τους άνοιγα το σπίτι μου, είχα αρχίσει να γίνομαι πολύ δοτική, κάτι που δεν ήμουν πιο πριν. Και πιο επικοινωνιακή μαζί τους, αλλά δεν έπαιρνα αντίκρισμα και αυτό μου στοίχιζε. Έβρισκα την πόρτα κλειστή(…).

Τις προηγούμενες χρονιές ήταν όλοι φιλικοί, με προσέγγιζαν διαφορετικά. Αν σου πω ότι ήθελα να τελειώσει; Πραγματικά, λέω πως ότι έχω θελήσει στη ζωή μου, μου έχει έρθει. Είναι απίστευτο. Δεν είχα βεβαίως το θάρρος και φυσικά τη σιγουριά μιας δουλειάς για να θέλω να τελειώσει, αλλά μέσα μου το ήθελα. Είναι πάρα πολύ οξύμωρο αυτό που λέω», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που δημοσίευσε το gossip-tv.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!