TV BITS

Θρίλερ στο Ελλάδα Έχεις Ταλέντο - Οι κριτές ανατρίχιασαν [βίντεο]

Ένας διαγωνιζόμενος που εμφανίστηκε στην τρίτη βραδιά των Ημιτελικών του Ελλάδα Έχεις Ταλέντο, κατάφερε να ανατριχιάσει τους κριτές και να τους κάνει να μην μπορούν καν να αντικρίσουν το θέαμα.

Ο mentalist Κωνσταντίνος Σιουρούνης αρχικά εξήγησε ποιους μεγάλους μάγους της ιστορίας θαυμάζει και πως αυτοί κάποια στιγμή θέλησαν να τσεκάρουν τα δικά τους όρια και να δουν αν μπορούν να ελέγξουν τον πόνο.

Μετά ζήτησε από τον Γιώργο Λιανό να καταγράφει τον σφυγμό στον καρπό του με τα δάχτυλά του και να χτυπάει ένα τύμπανο για να τον ακούν και οι θεατές. Και πράγματι, ο σφυγμός του Κωνσταντίνου από κάποια στιγμή και μετά σχεδόν δεν… υπήρχε.

Λίγο αργότερα, ο Μάγος έκανε κάτι που όχι μόνο ανατρίχιασε τος πάντες αλλά τους τρόμαξε τόσο που έκλειναν συνεχώς τα μάτια τους! Η Μαρία Μπακοδήμου μάλιστα, γύρισε την καρέκλα της για να μη βλέπει το... ανατριχιαστικό θέαμα, ενώ μετά την ολοκλήρωση του σόου ο Σάκης Τανιμανίδης του είπε "δεν έφερνες καλύτερα μια τραπουλίτσα" και του είπε πως πήρε ένα μεγάλο ρίσκο με το θέαμα που παρουσίασε..

Πάντως ο Κωνσταντίνος δεν προκρίθηκε στον τελικό

.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!