TV BITS

The Voice: Δείτε ποιοι προκρίθηκαν μετά τα χθεσινά Playoffs [βίντεο]

Για πρώτη φορά είδαμε στο The Voice of Greece, να γίνονται Playoffs, μια φάση του διαγωνισμού που έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία σε κάποιους διαγωνιζόμενους που ίσως αδικήθηκαν στις προηγούμενες φάσεις των Battles και Knockouts.

Στα χθεσινά Playoffs, οι 4 coaches κλήθηκαν να ζητήσουν από 4 παίκτες της ομάδας τους που είχαν αποκλειστεί στα προηγούμενα επεισόδια, να ανέβουν ξανά στη σκηνή του The Voice και να παρουσιάσουν ένα νέο τραγούδι και 1 από τους 4 διαγωνιζόμενος από τους 4 της κάθε ομάδας πήρε το εισιτήριο για τα Live.

Στα Playoffs τραγούδησαν τέσσερις παίκτες, ο καθένας ξεχωριστά, από κάθε ομάδα και στο τέλος όλοι μαζί πάνω στη σκηνή εμφανίστηκαν για να ακούσουν την απόφαση του coach. Ένας μόνο από κάθε ομάδα θα έπαιρνε το εισιτήριο για τα live. Έτσι, τέσσερις διαγωνιζόμενοι, συνολικά, πέρασαν στην επόμενη φάση από τα playoffs, ενώ ο κάθε κριτής θα πάει στα cross battles με εννέα παίκτες.

Οι παίκτες που πέρασαν από τα playoffs: Μαρία Ιερωνυμάκη, Γιώργος Βάνας, Δήμητρα Θεοφανίδη και Λία Γιαρλέλη.

Οι παίκτες που αποκλείστηκαν στα playoffs: Κωνσταντίνα Μόρτογλου, Βαγγέλης Πατήλας, Έλενα Φουντά, Φώτης Παπαζήσης, Δήμητρα Σωτηροπούλου, Γιάννης Σωτηρόπουλος, Δήμητρα Ιόλη Εξάρχου, Chris Brian Καρακασίδης, Στέλιος Καρπαθάκης, Ντόρα Γκέγκα, Έμιλυ Βιβλάκη, Κωνσταντίνα Ιωσηφίδου.

 

Δείτε τις ερμηνείες όσων προκρίθηκαν

 

 

 

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!