TV BITS

Δεν φαντάζεστε τι ρώτησε η Σάσα Σταμάτη για το στήθος της Ιωάννας Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη, η σέξι ξανθιά από τη Θεσσαλονίκη και πρώην παίκτρια του My Style Rocks, πήγε καλεσμένη στην εκπομπή Ooh La La και οι ερωτήσεις που δέχτηκε από την Σάσα Σταμάτη για το πλούσιο... μπούστο της ήταν πραγματικά πικάντικες!

Η Σάσα είναι γνωστό πως δεν κομπλάρει να κάνει ερωτήσεις που άλλοι δεν τολμούν να κάνουν και κατά καιρούς, ειδικά στις συνεντεύξεις που κάνει ξεστομίζει απίστευτα πράγματα και αυτό φάνηκε να το γνωρίζει η Ιωάννα που είπε πως την είδαν προειδοποιήσει σχετικά με τη Σάσα οι φίλοι της.


Η Ιωάννα πήγε στο Ooh La La φορώντας ένα μαύρο κοστούμι, με το αβυσσαλέο άνοιγμα στο σακάκι να αποκαλύπτει το σέξι μπούστο της σε όλο το μεγαλείο του και φυσικά η Σάσα το πρόσεξε και άρχισε τις ερωτήσεις:

Δικά σου είναι αυτά; Τα μπαλάκια… τα κάτω… Φοράς σουτιέν ή στέκονται μόνα τους; Τι σουτιέν είναι αυτό;», ρώτησε η Σάσα Σταμάτη. Στη συνέχεια, όμως, εντόπισε κάτι που δεν της άρεσε καθόλου: «Και αυτό το σκουλαρικάκι εδώ; Εμφύτευμα; Είσαι καλά κορίτσι μου; Τρυπιέσαι»;

Την απάντησή της, η Ιωάννα Τούνη την έδωσε μερικά δευτερόλεπτα αργότερα: «Θέλω να σου πω για αρχή ότι όταν είπα στους φίλους μου «κατεβαίνω στη Σάσα Αθήνα», είπαν ομόφωνα «όχι»! Δεν ξέρω γιατί… Για να δούμε…». 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!