TV BITS

Μια μεγάλη αλλαγή στο The Voice ανακοίνωσε ο Γιώργος Καπουτζίδης [βίντεο]

Φέτος κάτι πολύ σημαντικό άλλαξε στους κανόνες του The Voice και το ανακοίνωσε χθες ο παρουσιαστής του γνωστού talent show.

Χθες το βράδυ παρακολουθήσουμε το τρίτο και τελευταίο Knockout καιμετά την πρόκριση 12 ακόμη διαγωνιζόμενων ο κάθε coach έχει πλέον 8 παίκτες στην ομάδα του. Ωστόσο μολονότι πέρυσι κανονικά θα ακολουθούσε η φάση των Live Cross Battles, φέτος θα δοθεί μια ακόμη ευκαιρία σε κάποιους διαγωνιζόμενους που κόπηκαν στις προηγούμενες φάσεις και τελικά 4 ακόμη διαγωνιζόμενοι θα προκριθούν στα Live.


Ο Γιώργος Καπουτζίδης είπε: "32 διαγωνιζόμενοι, 8 από κάθε ομάδα προκρίθηκαν στα cross battles. Σε αυτό το σημείο του παιχνιδιού και πέρυσι και πρόπερσι ανανεώναμε το ραντεβού μας για τα live. Φέτος δεν θα το κάνουμε έτσι. Φέτος οι coaches έχουν το δικαίωμα να επαναφέρουν διαγωνιζόμενους από τα battles και τα knockouts που αισθάνονται ότι χρειάζονται άλλη μία ευκαιρία, ας το πω έτσι, να μην αδικήθηκαν. Μπορείτε λοιπόν να φέρετε πίσω στην σκηνή του The Voice αυτούς τους διαγωνιζόμενους που θέλετε περισσότερο, να τους ακούσετε άλλη μια φορά, και στο τέλος αυτής της διαδικασίας, ένας από κάθε coach προκρίνεται για τα live cross battles του The Voice. Έτσι οι ομάδες δεν θα έχουν 8, αλλά 9 διαγωνιζόμενους. Οπότε πριν από τα live θα μεσολαβήσει ένα συναρπαστικό και συγκινητικό επεισόδιο για να δοθούν τα τελευταία εισιτήρια για τα live του The Voice», ανακοίνωσε ο Γιώργος Καπουτζίδης
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!