WOMEN'S GUIDE

O πιο απλός τρόπος να ενυδατώσεις το πρόσωπό σου με μόνο ένα υλικό

Το έχουμε πει πολλές φορές και θα το ξαναπούμε, οι ανάγκες του προσώπου σου για ενυδάτωση δεν μειώνονται το χειμώνα σε σχέση με το καλοκαίρι, επειδή δεν κάνει ζέστη.

Αντίθετα οι αντίξοες καιρικές συνθήκες που επικρατούν τον χειμώνα (κρύο, ξηρός αέρας κ.λπ.) καθώς και η έκθεση σε συνεχείς εναλλαγές θερμοκρασίας (π.χ. βγαίνοντας από ένα ζεστό σπίτι, γραφείο, αυτοκίνητο.. στο δρόμο) προκαλούν ξηρότητα στο δέρμα σου.


Οπότε μην ξεχνάς να φοράς καθημερινά ενυδατικές κρέμες και αν θες να χαρίσεις εξτρά ενυδάτωση, δεν έχεις παρά να κάνεις μια φορά την εβδομάδα, αυτή την απλή μάσκα ομορφιάς, με ένα μόνο υλικό: το γάλα βρώμης.


Πλέον τα φυτικά γάλατα τα βρίσκεις παντού και όλα τα γάλατα από ξηρούς καρπούς και δημητριακά κάνουν καλό και στην υγεία του δέρματος, αλλά ειδικά το γάλα βρώμης, περιέχει ασβέστιο, βιταμίνη D και γαλακτικό οξύ, που αμέσως θα ενυδατώσουν την επιδερμίδα σου και θα την κάνουν να λάμπει.


Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να καθαρίσεις καλά το πρόσωπό σου, να ποτίσεις μια καθαρή πετσέτα σε γάλα βρώμης, να την στραγγίσεις ελαφρά και να την απλώσεις νωπή πάνω στο πρόσωπό σου.

Περίμενε 10 λεπτά και μετά ξέπλυνε το πρόσωπο με δροσερό νερό και το δέρμα σου θα λάμπει, θα είναι απαλό και θα έχει ενυδατωθεί πλήρως.

 

 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!