WOMEN'S GUIDE

H Elsa ήταν εκθαμβωτική με το Fantasy Bra του 1 εκατομμυρίου δολαρίων [εικόνες]

Κάθε χρόνο ο οίκος Victoria's Secret παρουσιάζει στο ετήσιο φαντασμαγορικό σόου του ένα Fantasy Bra, αμύθητης αξίας και φέτος το φόρεσε η Elsa Hosk και ήταν πραγματικά εκθαμβωτική.

Το φετινό Fantasy Bra κοστίζει 1 εκατομμύριο δολάρια και φτιάχτηκε από διαμάντια Swarovski και τοπάζια και το φόρεσε η πασίγνωστη Σουηδέζα καλλονή Elsa Hosk.


To διάσημο ξανθό αγγελάκι, ανέβηκε στην πασαρέλα με το πανάκριβο σουτιέν και εντυπωσιακά πέδιλα με λευκά φτερά και φυσικά με τα δικά της λευκά φτερά στην πλάτη.

Θυμίζουμε πως φέτος για πρώτη φορά, ο οίκος VS θα κυκλοφορήσει και μια πιο απλή εκδοχή του Fantasy Bra, που θα είναι ίδιο με αυτό που φόρεσε η Elsa αλλά θα είναι φτιαγμένο από κρυσταλλάκια Swarovski (όχι διαμάντια) και θα κυκλοφορήσει στην αγορά στις 29 Νοεμβρίου σε επιλεγμένα καταστήματα ανά τον κόσμο και θα κοστίζει 250 δολάρια.


Ακόμα και αυτό το πιο... φθηνό Fantasy Bra αναμένεται όχι μόνο να αποκτήσει μεγάλη συλλεκτική αξία, αλλά θα κάνει και όσες το φορέσουν να νιώσουν και αυτές πως είναι... αγγελάκια της VS.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!