WOMEN'S GUIDE

Αιθέρια έλαια ως face oils: 4 σταρ αποκαλύπτουν τα αγαπημένα τους

Τα αιθέρια και φυτικά έλαια είναι ένα μυστικό ομορφιάς με ιστορία αιώνων και ακόμα και σήμερα η χρήση αιθέριων και φυτικών ελαίων για την περιποίηση του δέρματος παραμένει μια από τις πιο ιδανικές λύσεις που εξασφαλίζουν την υγεία και την ομορφιά της επιδερμίδας.

Και ο λόγος που πολλές επιλέγουν τα αιθέρια έλαια ειδικά για την περιποίηση προσώπου είναι γιατί έχουν πολλά πλεονεκτήματα σε σύγκριση με άλλα καλλυντικά: 

  • Είναι σίγουρα αποτελεσματικά γιατί περιέχουν, σε υψηλές συγκεντρώσεις, ενεργά συστατικά (πάνω από 90%!).
  •  Δεν περιέχουν χημικά πρόσθετα που μπορεί να βλάψουν την επιδερμίδα.
  •  Υπάρχουν σε τόσο μεγάλη ποικιλία που μας δίνουν τη δυνατότητα να επιλέξουμε τα κατάλληλα για κάθε τύπο δέρματος, με όσες ιδιαιτερότητες και αν έχει αυτό.
  • Τα προϊόντα που προκύπτουν από τη μίξη αιθέριων και φυτικών ελαίων είναι τόσο εξατομικευμένα που ταιριάζουν στις ανάγκες που έχει το πρόσωπό μας.
  • Προσαρμόζουμε το προϊόν που παρασκευάζουμε σε αυτό που χρειαζόμαστε, σε αυτό που έχει ανάγκη το δέρμα μας.
  • Μπορούμε να επιλέξουμε κρέμα ή λάδι, ανάλογα με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το δέρμα μας

Φυσικά θα πρέπει πάντα να ζητήσετε τη γνώμη ενός ειδικού ή του φαρμακοποιού σας που θα σας προτείνει ποιο έλαιο είναι το ιδανικό για τις ανάγκες της δικής σας επιδερμίδας.

H χρήση αιθέριων ελαίων ως face oil που προσφέρει ενυδάτωση και θρέψη στην επιδερμίδα του προσώπου είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στις celebrities και πολλές σταρ του Χόλιγουντ, αλλά και τραγουδίστριες και διάσημα μοντέλα και fashionistas  έχουν ομολογήσει πως χρησιμοποιούν συστηματικά κάποιο αιθέριο έλαιο. Δείτε ποια είναι τα αγαπημένα αιθέρια έλαια αυτών των 4 σταρ.

Olivia Culpo

Η Olivia Culpo βάζει λίγες σταγόνες από έλαιο Βιταμίνης Ε στην ενυδατική της κρέμα.

Nicole Scherzinger

«Το αγαπημένο μου έλαιο είναι το λάδι καρύδας. Είναι αντιβακτηριδιακό και σούπερ ενυδατικό! Το χρησιμοποιώ στο πρόσωπο και το σώμα!», δηλώνει η γνωστή τραγουδίστρια.

Emma Stone

Η γνωστή ηθοποιός χρησιμοποιεί argan oil για το πρόσωπο. «Άλλαξε πραγματικά το δέρμα μου. H makeup artist μου, μου το είχε συστήσει και από τότε το αγαπώ. Το αγαπώ!».

Gabrielle Union

Η ηθοποιός λατρεύει το camelia oil. «Έχει πραγματικά μεταμορφώσει το δέρμα μου! Έχω πει στους πάντες για αυτό! Δεν παίρνω λεφτά από το προϊόν, αλλά πιστεύω ότι αυτό το έλαιο είναι θεόσταλτο! Είναι εκπληκτικό!».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!