WOMEN'S GUIDE

H Charlize Theron αποκαλύπτει όλα τα μυστικά της ομορφιάς της

Στα 43 της χρόνια, η Charlize Theron παραμένει μια από τις πιο εντυπωσιακά όμορφες και γοητευτικές σταρ του Χόλιγουντ και ως μούσα του Dior μίλησε για τα μυστικά της ομορφιάς της.

Η Charlize ομολόγησε πως δεν είναι εύκολο να είναι μητέρα δύο παιδιών (έχει υιοθετήσει ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι) και παράλληλα να είναι μια γυναίκα με καριέρα στο Χόλιγουντ, αλλά η ίδια έχει ως πρότυπο ομορφιάς τη μητέρα της, που ενώ διοικούσε τη δική της κατασκευαστική εταιρεία οδοποιίας, και συναντιόνταν καθημερινά με τουλάχιστον 20 άντρες για επαγγελματικά ραντεβού, πάντα φρόντιζε το μακιγιάζ της.
Η ίδια ωστόσο δεν έχει τόσο χρόνο. Ξυπνάει το πρωί στις 6 παρά τέταρτο για να ετοιμάσει τα παιδιά για το σχολείο και προλαβαίνει μόνο να πλύνει το πρόσωπό της και να βάλει αντηλιακό με δείκτη προστασίας 30.


Αυτό που πάντα φροντίζει είναι τις βλεφαρίδες της. Ομολογεί πως ανακάλυψε το ψαλιδάκι για τις βλεφαρίδες πριν από κάποια χρόνια και πλέον δεν πάει πουθενά χωρίς να ανεβάσει τις βλεφαρίδες της ("είναι σαν μίνι λίφτινγκ" λέει). Επίσης φοράει πάντα άρωμα (ακόμα και αν είναι με τις φόρμες!).


Κάθε βράδυ χρησιμοποιεί σέρουμ, μια καλή ενυδατική κρέμα και κρέμα ματιών ενώ μια φορά κάθε τρεις εβδομάδες κάνει facials σε ινστιτούτο αισθητικής στο Λος Άντζελες και όποτε μπορεί κάνει δώρο στον εαυτό της και μια επίσκεψη σε γνωστό σπα.


Το μυστικό για τα μαλλιά της είναι το καστορέλαιο (το βάζει μια με δυο φορές στα μαλλιά και στα φρύδια της και είπε πως από όταν κάποιος της το πρότεινε τα μαλλιά της έχουν γίνει πραγματικά πολύ πιο δυνατά και υγιή).

 

Τέλος τα μυστικά της διατροφής της είναι πως δεν ακολουθεί μια αυστηρή δίαιτα, αλλά προσέχει πόσο έντονη δραστηριότητα είχε κάθε μέρα και αν μια μέρα δεν ήταν πολύ δραστήρια τότε τρώει λιγότερο.
Η δε διατροφή της βασίζεται κυρίως σε φυτικές και ωμές τροφές και αποφεύγει τα επεξεργασμένα τρόφιμα, ενώ τα τελευταία χρόνια κάνει pilates και έχει εντυπωσιαστεί από το πόσο έχει βελτιώσει το σώμα της, αυτό το είδος άσκησης.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!