WOMEN'S GUIDE

Θες να αποκτήσεις το κορμί της Jennifer Lopez; Μάθε τα μυστικά της

Πριν λίγες μέρες η Jennifer Lopez ανέβασε στο Instagram δυο πόζες της με ένα πορτοκαλί μαγιό και μοίρασε εγκεφαλικά στους πάνω από 80 εκατομμύρια followers της που έμειναν με την απορία του πως καταφέρνει να έχει τέτοιο κορμί στα 49 της χρόνια!

Και η αλήθεια είναι πως η Jennifer μοιάζει να αψηφά το πέρασμα των χρόνων και δείχνει αγέραστη και παραμένει κουκλάρα και καλογυμνασμένη.


Φυσικά το μυστικό για το καλογυμνασμένο κορμί της είναι μάλλον... εύλογο: γυμνάζεται πολύ, γυμνάζεται καθημερινά και λατρεύει τη γυμναστική. Όμως δεν κάνει ένα συγκεκριμένο είδος γυμναστικής ή άθλησης.  Κάνει σχεδόν τα πάντα (από βάρη μέχρι boxing, χορό και γιόγκα) και εναλλάσσει τους τρόπους άσκησής της, αλλά φροντίζει να αθλείται για τουλάχιστον 2 ώρες κάθε μέρα!

Παράλληλα προσέχει πολύ τη διατροφή της. .Δεν τρώει συσκευασμένα φαγητά. Δεν τρώει ζάχαρη, δεν πίνει ποτέ αλκοόλ και αποφεύγει την καφεΐνη.

Προτιμά την πρωτεϊνη και δεν μένει ποτέ νηστική. Πάντα τρώει μικρά σνακς κατά την διάρκεια της μέρας και καταναλώνει μεγάλες ποσότητες σαλάτας και ψαριού, ενώ φροντίζει να κοιμάται πολύ. Και όταν λέμε πολύ, το εννοούμε αφού σε παλαιότερη συνέντευξή της έχει αποκαλύψει πως κοιμάται τουλάχιστον 9 με 10 ώρες την ημέρα, κάτι που έχει επιβεβαιώσει και ο σύντροφός της Alex Rodriguez.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!