WOMEN'S GUIDE

Πως να κάνετε τα φρύδια σας ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας

Πλέον όλες έχουν λίγο πολύ καταλάβει πως τα φρύδια τους (που πολλές για χρόνια παραμελούσαν) παίζουν μεγάλο ρόλο στην εμφάνιση του προσώπου αφού μπορούν να τονίσουν και να αναδείξουν το πιο εντυπωσιακό από όλα τα χαρακτηριστικά μας: τα μάτια (και το βλέμμα).

Και οι μόδες στα φρύδια αλλάζουν, και τα τελευταία χρόνια είπαμε αντίο στα λεπτά φρύδια, μετά έγιναν της μόδας τα πολύ πυκνά και τονισμένα φρύδια και τώρα η μόδα θέλει τα φρύδια πιο φυσικά και λιγότερο τονισμένα.


Όμως ανεξάρτητα από τις τάσεις της μόδας, καλό είναι να δίνουμε στα φρύδια μας ένα σχήμα που να κολακεύει το δικό μας πρόσωπο, γιατί πάντα κινδυνεύουμε να πέσουμε στην παγίδα να ακολουθήσουμε μια μόδα που απλά δεν μας ταιριάζει. 

Δείτε ποιο στυλ φρυδιών πρέπει να επιλέξετε ανάλογα με τα χαρακτηριστκά του προσώπου σας.

Τα λεπτά φρύδια ταιριάζουν σε γυναίκες με μικρό μέτωπο, φυσικά λεπτά και αραιά φρύδια ή σε αυτές που τα μάτια τους έχουν μικρή απόσταση μεταξύ τους.

Από την άλλη μεριά, τα εντονότερα και πυκνά φρύδια ταιριάζουν σε γυναίκες με μεγάλη μύτη σε σχέση με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, είτε σε αυτές που τα μάτια τους έχουν μεγάλη απόσταση.

Επίσης, σε ένα στρογγυλό πρόσωπο ταιριάζουν τα φρύδια με γωνίες, τα οποία τείνουν να προσθέσουν αυτό που του λείπει. Αντίθετα, σε ένα τετράγωνο πρόσωπο πηγαίνουν περισσότερο τα καμπυλωτά φρύδια.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!