WOMEN'S GUIDE

Absolue L’Extrait - Ultimate Elixir Refill: Πολυτέλεια αφοσιωμένη στην ευσυνείδητη ομορφιά

Η πολυτέλεια και η προστασία του περιβάλλοντος δεν είναι δυο αμοιβαία αποκλειόμενες έννοιες. Γι’ αυτό, το 2018, η Absolue L’Extrait αναλαμβάνει τη δέσμευση της ευσυνείδητης ομορφιάς –της βιώσιμης ομορφιάς, με μεγαλύτερο σεβασμό προς το περιβάλλον– παρουσιάζοντας το νέο Ultimate Elixir Refill, την πρώτη επαναγεμιζόμενη κρέμα από τη Lancôme.

Absolue L’Extrait Ultimate Elixir: μια μοναδικά σχεδιασμένη περιποίηση, με πρωταγωνιστή το Τριαντάφυλλο

Από το 2012, όταν δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της σειράς Absolue L’Extrait, το Ultimate Elixir εξελίχθηκε σε πραγματικό έμβλημα της Περιποίησης Lancôme. Οι πανίσχυρες συνθέσεις της σειράς Absolue αντλούν έμπνευση από τη φύση και τελειοποιούνται μέσα από την επιστήμη. Στην καρδιά κάθε σύνθεσης βρίσκονται τα συμπυκνωμένα φυσικά κύτταρα του Τριαντάφυλλου της Lancôme –αποκλειστικό σήμα κατατεθέν της μάρκας– που λειτουργούν σαν ένα εξαίρετο ενεργό συστατικό. Τα φυσικά αυτά κύτταρα συλλέγονται βαθιά από το εσωτερικό του λουλουδιού, μέσω μιας διαδικασίας βιοτεχνολογίας που ονομάζεται Fermogenesis™, και προσφέρουν στην επιδερμίδα εξαιρετικά οφέλη αναγέννησης.

Το Ultimate Elixir είναι ένα αριστούργημα της πλέον προηγμένης τεχνολογίας. Πέραν όμως της επιστημονικώς απαράμιλλης υπόστασής του, είναι και ένα πραγματικό κομψοτέχνημα από καλλυντικής απόψεως –προσφέροντας στις γυναίκες την απόλυτη εμπειρία περιποίησης χάρη στις ντελικάτη υφή, τη μεταξένια εφαρμογή και το υπέροχο φινίρισμά του. Το άρωμα-υπογραφή του Absolue L’Extrait παραμένει διάφανο καιμαγευτικό, ταξιδεύοντάς μας σε έναν κήπο με τριανταφυλλιές, το σούρουπο –όταν τα τριαντάφυλλα, έχοντας ποτιστεί με το φως του ήλιου, απελευθερώνουν τα πιο μεθυστικά αρώματα· ένα εξαίσιο, αξέχαστο τελετουργικό περιποίησης που ξυπνά όλες τις αισθήσεις.

Η επιδερμίδα των γυναικών αναγεννάται, αναζωογονημένη και λαμπερή. Αμέσως μετά την εφαρμογή, το 75% των γυναικών αναφέρουν ότι νοιώθουν την επιδερμίδα τους αναζωογονημένη, ενώ το 88% αυτών αναφέρουν ότι αποκτά πιο λαμπερή όψη. Μετά από 4 εβδομάδες, το 90% των γυναικών παρατηρούν μια συνολική βελτίωση της όψης της επιδερμίδας τους. Η επιδερμίδα τελειοποιείται και μοιάζει να αναπλάθεται *.

 

Ευσυνείδητη ομορφιά

Το Absolue L’Extrait Ultimate Elixir Refill είναι το εκπληκτικό επίτευγμα μιας φιλόδοξης διαδικασίας. Χρειάστηκαν δύο χρόνια ερευνών και δοκιμών, σε συνεργασία με κορυφαίους σχεδιαστές, για την ανάπτυξη ενός οικολογικού δοχείου με κομψό σχεδιασμό –μια γεύση από τον πολυτελή σχεδιασμό του μέλλοντος στην περιποίηση της επιδερμίδας.

Διακοσμημένη με το μοτίβο μιας ροζέτας, σαν αδιαμφισβήτητη αναφορά στο μεγαλοπρεπές Τριαντάφυλλο της Lancôme, η κάψουλα είναι ένα πραγματικό διαμάντι της γαλλικής δεξιοτεχνίας· εκθαμβωτική, και ταυτόχρονα μινιμαλιστική και μοντέρνα. Κουμπώνει στο υπέροχο βαζάκι Ultimate Elixir που τώρα αποκτά πιο οικολογικό, βιώσιμο σχεδιασμό, χωρίς, ωστόσο, να χάσει τίποτα από την ακαταμάχητη ομορφιά του. Ο όγκος της συσκευασίας μειώθηκε κατά 30% και το βάρος του γυαλιού μειώθηκε κατά 39%, με αποτέλεσμα το σύνολο των χρησιμοποιούμενων υλών να ελαττωθεί κατά 59%. Η κάψουλα περιέχει την ίδια ισχυρή σύνθεση με την ίδια συγκέντρωση σε ενεργά συστατικά τριαντάφυλλου, τα οποία διατηρούν όλες τις αναγεννητικές ιδιότητές τους.

Χάρη στη νέα επαναγεμιζόμενη μορφή του, το Ultimate Elixir θέτει το πρότυπο της σύγχρονης, πιο υπεύθυνης πολυτελούς περιποίησης της επιδερμίδας. Τώρα, οι γυναίκες έχουν πρόσβαση σε ό,τι καλύτερο έχει να τους προσφέρει η περιποίηση, χωρίς κανέναν συμβιβασμό ως προς τη δέσμευσή τους να επιλέγουν ευσυνείδητα προϊόντα ομορφιάς.

 

* Αυτο-αξιολογήσεις 50 γυναικών, για διάρκεια 4 εβδομάδων.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!