WOMEN'S GUIDE

Μάθαμε πως παραμένει αγέραστη η Elizabeth Hurley - Και δεν είναι καθόλου απλό

Η Βρετανίδα ηθοποιός Elizabeth Hurley, είναι 53 ετών, αλλά διαθέτει κορμί 20άρας και δείχνει να αψηφά το πέρασμα των χρόνων παραμένοντας πάντα αγέραστη.

Και πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται πως τα καταφέρνει. Η ίδια στο παρελθόν έχει πει πως θεωρεί πως τα καλά γονίδια, η καλή διατροφή και η άσκηση είναι τα μυστικά της ομορφιάς της, αλλά πρόσφατα μας αποκάλυψε πως η διατήρηση της νεότητας απαιτεί... θυσίες!


Με μια ανάρτησή της στο Instagram η Liz αποκάλυψε πως κάθε χρόνο περνά μια «βάναυση» εβδομάδα αποτοξίνωσης στο θέρετρο ευεξίας Viva Mayr στην Αυστρία. Η Hurley δημοσίευσε μια φωτογραφία της με μαγιό μέσα στο δωμάτιο του Vuva Mayr σην Αυστρία και έγραψε: "Τέσσερις ημέρες στην αποτοξίνωσή μου στο Viva Mayr κάνοντας το πρόγραμμα ‘the cure’. Είναι βάναυσο αλλά αρχίζω να ανακτώ τον παλιό μου εαυτό". Ακολούθησε μια ανάρτηση με την ίδια να βρίσκεται μπροστά σε μια λίμνη με το σχόλιο "Ελπίζω πως είμαι στον δρόμο για έναν πιο υγιεινό εαυτό" και μία που τη δείχνει να κάνει σάουνα και τη συνόδευε το μήνυμα: "Έτοιμη να λάμψω... θυμάστε εκείνη την φράση που λέει πως οι άντρες ιδρώνουν αλλά οι γυναίκες λάμπουν;"

Tο Viva Mayr είναι ένα πανάκριβο κέντρο ευεξίας που το τιμούν celebrities όπως το top model Karlie Kloss αλλά και τα μέλη των Rolling Stones (ειδικά ο Mick Jagger). To Viba Mayr βρίσκεται στις νότιες ακτές της λίμνης Worth στην Αυστρία, και στην ουσία πρόκειται για ένα πολυτελές ξενοδοχείο με εγκαταστάσεις που περιλαμβάνουν πισίνα, σπα, γυμναστήριο και ένα σαλόνι ομορφιάς. Το Viba Mayr είναι γνωστό για το πρόγραμμα «θεραπείας» και αποτοξίνωσης που προσφέρει και εστιάζει στην χρήση φυσικών αλάτων από την λίμνη . Οι συγκεκριμένες "θεραπείες" έχουν ιστορία που αγγίζει τα 100 χρόνια.

Το πρόγραμμα ευεξίας - αποτοξίνωσης απαιτεί οι επισκέπτες λέγεται να καταναλώνουν μόλις 600 θερμίδες την ημέρα, με φαγητά που δεν περιέχουν γλουτένη και καθόλου γαλακτοκομικά προϊόντα. Χρησιμοποιούνται επίσης άλατα θειϊκού μαγνησίου και ενέματα που υποτίθεται ότι μειώνουν την οξύτητα του σώματος. Επίσης οι πελάτες του απολαμβάνουν θεραπείες σώματος – μυαλού, μασάζ στην κοιλιακή χώρα και μαθήματα για το πώς να μασούν  σωστά τα τρόφιμα για να εξασφαλίσουν πιο αποτελεσματική πέψη.

Η διαμονή στο συγκεκριμένο θέρετρο ξεκινά από τα 250 ευρώ και φτάνει στα  1.200 ευρώ τη βραδιά! . Και φυσικά, κάθε θεραπεία έχει κι άλλη τιμή – 175 ευρώ για κάθε ιατρική εξέταση, 80 ευρώ για ένα 15λεπτό μασάζ στην κοιλιακή χώρα και 95 ευρώ για ένα μάθημα γιόγκα διάρκειας 45 λεπτών.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!