WOMEN'S GUIDE

Garnier Skin active: 5 tailor made μάσκες προσώπου για κάθε γυναίκα για κάθε ανάγκη

Η Garnier Skin active δημιουργεί μία νέα σειρά μασκών τόσο αποτελεσματικές, ώστε σε λίγα λεπτά μετά την εφαρμογή, τα αποτελέσματα είναι ορατά στην επιδερμίδα.

Με τους γρήγορους ρυθμούς ζωής και τις καθημερινές προκλήσεις, είναι δύσκολο για τις γυναίκες να αφιερώσουν χρόνο για τον εαυτό τους, ειδικά χωρίς να αισθάνονται ενοχές. Αυτός είναι ακριβώς ο λόγος για τον οποίο η Garnier SkinActive τις ενθαρρύνει να δράσουν και να χαρίσουν στην επιδερμίδα τους με μερικά λεπτά προσωπικής φροντίδας.

Η σειρά συνδυάζει πολύ γνωστά καλλυντικά συστατικά για να προσφέρει αποτελεσματική φροντίδα της επιδερμίδας, με τον πιο εύκολο τρόπο.

5 μάσκες, 5 φυσικά συστατικά, 5 συνθέσεις

  • MATCHA TEA + KAOLIN MASK ΓΙΑ ΜΙΚΤΗ ΕΩΣ ΛΙΠΑΡΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ Εμπλουτισμένη με εκχυλίσματα Matsa Tea και Άργιλο Kaolin σε μια σύνθεση γεμάτη φρεσκάδα. Για καθαρή επιδερμίδα, χωρίς ίχνος ρύπου και λιπαρότητας. Εφαρμόστε τη μάσκα για 10 λεπτά και έπειτα αφαιρέστε. • Επιδερμίδα απόλυτα καθαρή.
  • VOLCANO MASK ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΟΡΑΤΩΝ ΠΟΡΩΝ Εμπλουτισμένη με ηφαιστειακό πέτρωμα, σε μια σύνθεση με θερμαντική υφή. Kαθαρίζει την επιδερμίδα, ενώ ταυτόχρονα μειώνει αποτελεσματικά τους ορατούς πόρους. Εφαρμόστε τη μάσκα για 3 λεπτά και έπειτα αφαιρέστε. • Επιδερμίδα καθαρή & χωρίς ορατούς πόρους.
  • RADIANCE JUICY MASK ΓΙΑ ΘΑΜΠΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΜΕ ΑΤΕΛΕΙΕΣ Εμπλουτισμένη με εκχυλίσματα λεμονιού και συστατικά λείανσης, σε μια σύνθεση με δροσερή gel υφή. Για λεία και απαλή επιδερμίδα που ακτινοβομεί. Εφαρμόστε τη μάσκα για 5 λεπτά και έπειτα αφαιρέστε. • Επιδερμίδα λεία & ομοιόμορφη που ακτινοβολεί.
  • AQUA MASK ΓΙΑ ΕΦΥΔΑΤΩΜΕΝΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ Εμπλουτισμένη με εκχυλίσματα ροδιού και γλυκερίνη, σε σύνθεση με δροσερή gel υφή. Ενυδατώνει και θρέφει την επιδερμίδα εντατικά. Εφαρμόστε τη μάσκα για 10 λεπτά και έπειτα κάνετε απαλό μασάζ, έως ότου το προϊόν να απορροφηθεί πλήρως. • Επιδερμίδα σφριγηλή & ενυδατωμένη εντατικά.
  • ΜΑΣΚΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗΣ ΓΙΑ ΞΗΡΗ ΕΩΣ ΠΟΛΥ ΞΗΡΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ Εμπλουτισμένη με μέλι και cermide, σε μια σύνθεση με πλούσια, κρεμώδης υφή. Για εντατική θρέψη και πλούσια ενυδάτωση της επιδερμίδας. Εφαρμόστε τη μάσκα για 10 λεπτά και έπειτα κάνετε απαλό μασάζ, έως ότου το προϊόν να απορροφηθεί πλήρως. • Επιδερμίδα ενυδατωμένη & με αίσθηση άνεση.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!