WOMEN'S GUIDE

Η Khloe Kardashian εξηγεί πως έχασε 14 κιλά μετά τη γέννα της

Πριν από 4 μήνες έγινε για πρώτη φορά μητέρα και απέκτησε ένα κοριτσάκι (την True) και τώρα η Khloe Kardashian δείχνει να έχει ξαναβρεί τη φόρμα της έχοντας χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης και συγκεκριμένα αποκάλυψε πως μετά τη γέννα έχασε 14 κιλά.

Θυμίζουμε πως η Khloe είναι το μέλος της οικογένειας Kardashian που στο παρελθόν έδωσε μάχη για να διατηρήσει ένα σωστό βάρος. Μάλιστα όταν κατάφερε να κάνει μια θεαματική μεταμόρφωση στο σώμα της (μετά από ένα χωρισμό), η ίδια φρόντισε μέσω του σόου της Revenge Body να καταγράφει αναλυτικά τις δίαιτες και τη γυμναστική που έκανε για να αλλάξει το κορμί της και να αποκτήσει το σώμα που ονειρεύονταν. Τώρα όμως που πέρασε μια εγκυμοσύνη τί έκανε και έχασε τα κιλά; Η ίδια απαντά: "Με του που γέννησα δεν πίεσα τον εαυτό μου να χάσω βάρος. Απλά ήθελα να επανέλθω στην κανονική μου ρουτίνα που είχα πριν την εγκυμοσύνη, η οποία ήταν δουλειά πέντε με έξι μέρες την εβδομάδα. Ειλικρινά δεν έδωσα στον εαυτό μου έναν αριθμό που ήθελα να έχω χάσει μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα, ειδικά επειδή δεν μπορούσα να γυμναστώ τις 6 πρώτες εβδομάδες. Αλλά από τότε έχω χάσει 15 κιλά! Είμαι σοκαρισμένη που έχασα τόσα πολλά κιλά τόσο γρήγορα"

 

Η Kardashian μοιράστηκε επίσης με τους αναγνώστες της ότι δεν συγκρίνεται με άλλες γυναίκες και επικεντρώνεται στο δικό της τρόπο ζωής. «Ποτέ δεν συγκρίνω τον εαυτό μου με άλλες γυναίκες, καθώς η κάθε μια είναι διαφορετική και μοναδική. Όλοι μας έχουμε  διαφορετικές προτεραιότητες στην καθημερινότητά μας». Και συνέχισε η Khloe λέγοντας πως η διατήρηση της υγείας είναι πολύ σημαντική για εκείνη, ενώ πάντα γυμνάζεται γιατί με αυτό τον τρόπο ανακουφίζει το άγχος της.

Φυσικά προσέχει πολύ και τη διατροφή της και καταναλώνει πολλά φρούτα και λαχανικά, ενώ αποφεύγει τους επεξεργασμένους υδατάνθρακες.  Συγκεκριμένα ακολουθεί μια δίαιτα χαμηλών υδατανθράκων και πλούσια σε πρωτεΐνες.

Τέλος, η Khloe ενθάρρυνε τις άλλες μαμάδες λέγοντας πως η κάθε γυναίκα έχει τις δικές τις προτεραιότητες και δεν πρέπει να συγκρίνουν η μια την άλλη στο πόσο γρήγορα χάνουν τα κιλά της εγκυμοσύνης.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!