WOMEN'S GUIDE

To μυστικό στη δίαιτα της Chrissy Teigen είναι απλό και όλες μπορούν να το κάνουν

Μια απλή τροφή, που είναι φθηνή και υπάρχει παντού στην αγορά, είναι το απλό μυστικό που κρύβεται πίσω από την εντυπωσιακή σιλουέτα της Chrissy Teigen.

To διάσημο μοντέλο και τηλεπαρουσιάστρια, πρόσφατα απέκτησε και ένα αγοράκι (έχει ήδη ένα κοριτσάκι τη Luna) με το διάσημο σύζυγό της, τον μουσικό John Legend. Και η ίδια έχει καταγράψει τις αλλαγές στο σώμα της και στις δύο εγκυμοσύνες της, δεν έκρυψε ποτέ τα όποια παραπανίσια κιλά ή κάποιες ατέλειες που μπορεί να είχε και όμως κάθε φορά καταφέρνει να επανέρχεται στα κιλά της και να είναι σε φόρμα. Πώς τα καταφέρνει;

Η Chrissy Teigen έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα αβγά. «Αποτελούν την καλύτερη επιλογή για το πρωϊνό καθώς είναι υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνες και καλά λιπαρά, τα οποία διατηρούν σταθερή τη γλυκόζη του αίματός σας και παρέχουν ενέργεια από πυκνά θρεπτικά συστατικά που θα σας κρατήσουν χορτάτες», λέει η διατροφολόγος Andrea Wien.

Η Chrissy Teigen όταν θέλει να κρατήσει σταθερό το βάρος της, εντάσσει στην καθημερινή διατροφή της τα αβγά. Το αβγό περιέχει 7 γραμμάρια πρωτεΐνης συν πολλές βιταμίνες, μετάλλα καθώς και αντιφλεγμονώδη ωμέγα-3 λιπαρά οξέα. Τα αβγά έχουν, επίσης, βιταμίνη D που θα σας βοηθήσει να κάψετε λίπος αντί να το αποθηκεύσετε, αλλά και βιταμίνη Β12 που θα βοηθήσει το σώμα σας στη διάσπαση των λιπωδών κύτταρων.

Το διάσημο μοντέλο συχνά συνδυάζει αβγά με αβοκάντο ως αντιφλεγμονώδη και αντιοξειδωτική θεραπεία. Τα αβοκάντο έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε ακόρεστα λιπαρά οξέα, φυτικές ίνες, βιταμίνες Α, C, E, K, πολλές βιταμίνες Β καθώς και κάλιο και μαγνήσιο.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!