WOMEN'S GUIDE

Sisley: Δείτε όλα τα νέα προϊόντα μακιγιάζ και ομορφιάς

Μέσα στο καλοκαίρι έκαναν την εμφάνισή τους νέα SISLEY προϊόντα. Ανακαλύψτε τα.

SISLEY

HYDRA-GLOBAL Serum 

Anti-Aging Hydration Booster

Ορός  για  διψασμένη επιδερμίδα ενυδατώνει την επιδερμίδα από μέσα προς τα έξω παρέχει συνεχή, έντονη και διαρκή ενυδάτωση. Ως αποτέλεσμα, το δέρμα είναι πιο μαλακό, πιο μαλακό και με περισσότερο όγκο πιο  γεμάτο. Η επιδερμίδα φαίνεται λαμπερή και ρυτίδες μειώνονται

Κάθε μέρα, το δέρμα μας  είναι εκτεθειμένο στο  κρύο τους  ανέμους, στην ρύπανση, στις  υπεριώδες ακτίνες, το στρες, την κούραση και του ανθυγιεινού τρόπου ζωής.

Το HYDRA-GLOBAL Serum είναι ένα  "σούπερ-προϊόν" που ενισχύει την ενυδάτωση

Το Hydra-Global Serum  διεγείρει έντονα την ενυδάτωση, ανακαλύπτοντας το δέρμα πώς να το παίρνει στο νερό, να το κυκλοφορεί μέσα από τα διαφορετικά στρώματα του δέρματος και να το διατηρεί όσο το δυνατόν περισσότερο

Οι καθημερινές  επιθέσεις  αποδυναμώνουν και διαταράσσουν τους φυσικούς μηχανισμούς ενυδάτωσης του δέρματος. Κατά συνέπεια, εμφανίζονται γραμμές αφυδάτωσης, το δέρμα αισθάνεται τραχύ  και χάνει τον όγκο την ελαστικότητα του και  την ακτινοβόλο εμφάνισή του.

 Καθώς η βέλτιστη ενυδάτωση είναι το κλειδί για τη διατήρηση της νεανικής επιδερμίδας, η Sisley δημιούργησε το  Hydra-Global  serum  για να λύσει αυτά τα προβλήματα. Αυτό το ενυδατικό αντιγηραντικό προϊόν μπορεί να αποκαταστήσει την υδρική ισορροπία του δέρματος ενώ παράλληλα προωθεί την κυκλοφορία του νερού μέσα στην επιδερμίδα για να μεταφέρει την υγρασία από το εσωτερικό της επιδερμίδας  .

Ενεργά συστατικά

3 ΚΥΡΙΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ για την επανενεργοποίηση της ενυδάτωσης σε όλα τα επίπεδα της επιδερμίδας

 

1. Συγκρατεί  το νερό στην καρδιά του δέρματος και   διεγείρει  την ανάπλαση   των ιδανικών αποθεμάτων υγρασίας

Το υαλουρονικό οξύ βρίσκεται σε όλα τα στρώματα του δέρματος και δρα σαν σφουγγάρι με την απορρόφηση νερού στο χόριο και την επιδερμίδα για να παρέχει στο δέρμα αποθέματα βαθιάς  ενυδάτωσης . Καθώς μπορεί να κρατήσει μέχρι το 1.000 φορές το βάρος του σε νερό, έχει έναν ζωτικό ρόλο να παίξει στην ενυδάτωση. Με το χρόνο, τα επίπεδα υαλουρονικού οξέος του δέρματος μειώνονται σταδιακά. Κατά συνέπεια, το δέρμα στεγνώνει και χάνει την πυκνότητα και την ελαστικότητά του. Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ της  SISLEY για να διορθώσει   αυτή την ανεπάρκεια  συγκράτησης υγρασίας στο δέρμα , έχει επιλέξει δύο νέα, συμπληρωματικά δραστικά συστατικά:

 - Εκχύλισμα BLUE AGAVE YEAST (ένα νέο δραστικό συστατικό που χρησιμοποιείται από το Sisley) το οποίο προάγει τη σύνθεση του υαλουρονικού οξέος στο χόριο * και αναπληρώνει το υδρικό στρώμα.

 - CAROB BEAN extract, το οποίο ενεργοποιεί τη σύνθεση και την ανανέωση του υαλουρονικού οξέος στην επιδερμίδα και ενισχύει τα υδατικά αποθέματα του δέρματος.

Στην κεράτινη στιβάδα, το NMF (φυσικός παράγοντας ενυδάτωσης) ενυδατώνει το δέρμα και ενισχύει την ελαστικότητά του. Αυτό το συστατικό βρίσκεται μέσα σε στα κύτταρα της κεράτινης στιβάδας και αποτελείται κυρίως από αμινοξέα.

Το εκχύλισμα JAPANESE CEDAR BUD, το νέο δραστικό συστατικό του Sisley, ενθαρρύνει τον σχηματισμό των αμινοξέων που αποτελούν το NMF. Ένα αποτελεσματικό μέσο απορρόφησης της υγρασίας, παγιδεύει νερό στην επιφάνεια του δέρματος και αποκαθιστά την ελαστικότητά του.

 

2. Διεγείρει την κυκλοφορία νερού για τη μεταφορά υγρασίας  σε όλα τα στρώματα

Η μετανάστευση του νερού μέσω της επιδερμίδας γίνεται χάρη στις aquaporins, ο ρόλος της οποίας ανακαλύφθηκε το 2003, κερδίζοντας το βραβείο Νόμπελ Χημείας. Οι πρωτεΐνες Aquaporin-3 που βρίσκονται στην κυτταρική μεμβράνη των κερατινοκυττάρων σχηματίζουν έξυπνα κανάλια άρδευσης για να μεταφέρουν το νερό και τη γλυκερόλη, ένα ενυδατικό δραστικό συστατικό που βρίσκεται φυσικά στο δέρμα. Ωστόσο, με την ηλικία τους καθίστανται λιγότερο διαδεδομένες, περιορίζοντας έτσι την κυκλοφορία του νερού.

 Το εκχύλισμα WILD PANSYà είναι το βασικό ενεργό συστατικό της επιδερμίδας Hydra-Global που ξεκίνησε το 2007, δρα ταυτόσημα εδώ για να τονώσει τη σύνθεση του aquaporin-3 και να ενθαρρύνει την κυκλοφορία του νερού μέσα στο δέρμα.

 

3. Διατηρεί  το νερό εντός του δέρματος

Η απλή αύξηση της ποσότητας του διαθέσιμου νερού δεν αρκεί για να διατηρήσει τα βέλτιστα επίπεδα ενυδάτωσης. Είναι επίσης σημαντικό να ενισχυθεί η κατακράτηση νερού για να μειωθεί η εξάτμιση. Στην επιδερμίδα, ο ρόλος αυτός εκτελείται από τις "σφιχτές συνδέσεις", οι οποίες συνδέουν τα κύτταρα μεταξύ τους ενώ εμποδίζουν την απώλεια υδρατμών και εξασφαλίζουν ότι η επιδερμίδα είναι σχεδόν εντελώς στεγανή. Ωστόσο, το αφυδατωμένο δέρμα πάσχει από έλλειψη στενών διασταυρώσεων και αυτή η έλλειψη προκαλεί έντονη αφυδάτωση του δέρματος.

 Το εκχύλισμα CAROB BEAN εμποδίζει την εξάτμιση του νερού για να προωθήσει την και έτσι να μειώσει την απώλεια νερού.

εκχύλισμα EDELWEISS, το οποίο ενισχύει την αδιαπερατότητα του κερατοειδούς

Η απώλεια νερού μειώνεται και το δέρμα διατηρεί ένα ιδανικό επίπεδο νερού από τα πρόσφατα ανανεωμένα αποθέματα.

 

Χρήση

Το Hydra-Global Serum μπορεί να εφαρμοστεί πριν από την Hydra-Global skincare για να ενισχύσει και να  βελτιστοποιήσει  τις ιδιότητες της κρέμας. Διεγείρει τους  φυσικούς μηχανισμούς.

 Μπορεί επίσης να εφαρμοστεί πριν από οποιαδήποτε περιποίηση επιδερμίδας Sisley, Sisleÿa, All Day All Year η Black Rose Skin Infusion Cream

Είναι ιδανικο προιον για ολους τους τύπους  δέρματος  παρέχοντας ταυτόχρονα έντονη ενυδάτωσή

 

Ecological compound limited edition design- Ίδιο προϊόν με Limited edition design

ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΟΥ

Tο Ecological compound είναι ένα απαραίτητο αναζωογoνητικό και ενυδατικό προϊόν το οποίο περιέχει ένα σύμπλεγμα συνεργίας φυτών (Centella Asiatica, Ginseng, Δεντρολίβανο, Λυκίσκο και Ίππουρις) επιλεγμένα για τις τονωτικές και αναζωογoνητικές τους ιδιότητες. Το Ecological compound ενυδατώνει και αποκαθιστά την άνεση και την φωτεινότητα του δέρματος, βοηθά το δέρμα να καταπολεμά το περιβαλλοντικό στρες (ρύπανση,κάπνισμα κτλ), -επαναφέρει το δέρμα σε ένα πιο ήπιο, ελαστικό περιβάλλον βοηθώντας το να πάρει τα μέγιστα οφέλη από επόμενες θεραπείες. Η ρευστή ,μη λιπαρή του υφή αφήνει το δέρμα με ματ τελείωμα.

 

Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ

Κάθε πρωί και βράδυ,απλώστε το Emulsion Ecologique σε καθαρό και στεγνό δέρμα,στο πρόσωπο και λαιμό,κάνοντας απαλές κινήσεις μασάζ.

Τι είναι

To Instant Eclat είναι βάση προσώπου η οποία διεγείρει την ακτινοβολία της επιδερμίδας μέρα με την ημέρα, είναι ένα νέο βήμα ομορφιάς στη καθημερινή ρουτίνα του μακιγιάζ σας.  Έχει λεπτή και απαλή  υφή μαζί με ένα  διακριτικό άρωμα.

 

 Ενεργά συστατικά

Οπτική τεχνολογία που λειαίνει και φωτίζει την επιδερμίδα

High Definition Mother-of-pearls (Υψηλής ευκρίνειας μαργαριτάρια 2 ημιδιαφανές μαργαριτάρια, ροζ και χρυσό)à Ένα εξαιρετικά-καθαρό φωτεινό χρώμα με λαμπερό σατινέ φινίρισμα και μεταξένια αίσθηση.

Περιέχει ένα σύμπλεγμα ενεργών συστατικών περιποίησης του δέρματος όπως

  • Padina pavonica extract Ενυδατώνει και γεμίζει Προωθεί τη σύνθεση των GAGs*
  • Kiwi extract  εκχύλισμα ακτινίδιο Βελτιώνει την ενέργεια και τη ζωτικότητα του δέρματος (παρέχει βιταμίνες και ανόργανα άλατα) και ενισχύει την ενυδατική δράση.
  • Butcher's Broom extract διεγείρει την Τόνωση και  Προωθεί  την μικρό- κυκλοφορία

 Μη λιπαρό, μη-comedogenic και τέλεια προσκολλημένο, διαμορφώθηκε για να εφαρμοστεί αμέσως πριν ή μετά το μακιγιάζ

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Η ακτινοβολία του δέρματος ενισχύεται άμεσα και καθημερινά. Η χροιά είναι ενωμένη και λαμπερή, η υφή του δέρματος εξομαλύνεται. Οι σκιώδεις περιοχές και τα σημάδια κούρασης μειώνονται.

ΧΡΗΣΗ

Ανακινήστε καλά πριν από τη χρήση, στη συνέχεια εφαρμόστε το Instant Eclat με τα δάχτυλά σας ή το πινέλο.

Υπάρχουν  3 μέθοδοι εφαρμογής για μια εξατομικευμένη λάμψη.

1. - ΠΡΙΝ τη δημιουργία, σε όλο το πρόσωπο. Το φως φαίνεται να προέρχεται από μέσα: ενισχύει την ακτινοβολία του θεμελίου. Η χροιά ανάβει. Βελτιώνει την κατοχή της ίδρυσης.

2 - ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ, ΣΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ Αυτή είναι η τεχνική του στύλου: το πρόσωπο ωριμάζει από το φως. Οι γραμμές ενισχύονται.

3 - ΣΕ ΙΔΙΑ ΜΑΣ, σε όλο το πρόσωπο: Αυτό είναι το υγιές αποτέλεσμα λάμψης: ενισχύει τη φυσική ακτινοβολία των μαλλιών για ένα ακτινοβόλο γυμνό αποτέλεσμα

 

 

THE ART OF EYEBROWS

 

Τα  καλοσχηματισμένα  φρύδια κάνουν τα μάτια να φαίνονται πιο μεγάλα είναι η κορνίζα του προσώπου βοηθούν τη δομή του προσώπου του, δίνουν χαρακτήρα και είναι το κλειδί για κάθε look  στο μακιγιάζ.

PHYTO-SOURCILS FIX  

 

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  • Ίνες από νάιλον (nylon fibers)

Χαρίζει περισσότερο όγκο και τα κάνει να φαίνονται πιο πυκνά

  • Πολυμερή φιξαρίσματος (fixing polymers)

Δημιουργούν ένα λεπτό φιλμ που φιξάρει το αποτέλεσμα στα φρύδια για πολλές ώρες

  • Φυσικοί πολυσακχαρίτες

Χαρίζουν απαλότητα, βοηθούν το προϊόν να γλιστρά εύκολα, χαρίζουν μια αίσθηση φρεσκάδας

  • PASSION FLOWER EXTRACT

Χαρίζει απαλότητα

  • D-PANTHENOL (PRO-VITAMIN B5)

Ενδυναμώνει, απαλύνει και τιθασεύει την τρίχα

 

χρωματισμοί :

 

1. Transparent

Διάφανο τζελ για να ταιριάζει σε όλους

2.  Light Medium

Για ξανθιές και ανοιχτόχρωμος καστανές

3.Medium Dark

Για σκούρες καστανές ή με μαύρα μαλλιά

 

PHYTO-SOURCILS PERFECT

  • Κερί μέλισσας

Βελτιώνει την ύφη κάνοντας την πιο ανθεκτική και χαρίζει απαλότατα και ελαστικότητα

  • D-PANTHENOL

Ενυδατώνει, ενδυναμώνει και προστάτευει

  • CARNAUBA WAX

Επιτρέπει στην εύκολη εφαρμογή

  • COMB BRUSH( κτενάκια)

Κτενίζει τα φρύδια και βοηθά να δέσει το χρώμα και να φαίνεται πιο φυσικό

 

 

PHYTO-SOURCILS DESIGN  ( NEW )

 

3-in-1 αυτόματο μολύβι

Για έντονα φρύδια και τέλειο σχήμα

 

 

 

Έχει Τριγωνική μύτη και περιέχει

  • Σύμπλεγμα από 2 κεριά τα οποία χαρίζουν μακράς διάρκειας αποτέλεσμα και άνεση στην εφαρμογή
  • Φυσικές πούδρες  για  απαλότητα, ματ αποτέλεσμα
  • Κερί Ακακίας  Χαρίζει απαλότητα και προστατεύει την τρίχα
  • Έλαιο Καμέλιας  το οποίο Θρέφει, απαλύνει και τιθασεύει την τρίχα

 

Highlighter

  • Silky Oil Complex Γλιστρά στην επιδερμίδα και έχει Buildable κάλυψη
  • High Melting Point Wax δίνει Μακράς διάρκειας αποτέλεσμα
  • SIICA POWDER  Απαλή υφή,εύκολη εφαρμογή και Buildable κάλυψη

 

Brush

Το Σπιράλ βούρτσακι βοηθα στο να  κτενίσει τα φρύδια, απομακρύνει τα κατάλοιπα και ενοποιεί το αποτέλεσμα

Τα χρώματα

1. Cappuccino
blond χρώμα για γυναίκες με  ξανθιά μαλλιά

2. Châtain

Ένα ζεστό καφέ χρώμα για γυναίκες με ανοιχτόχρωμα καστανά και σκούρα καφέ μαλλιά

3. Brun

Ένα σχεδόν μαύρο χρώμα για γυναίκες μεσκούρα καφέ μαλλιά

 

 

HAIR RITUEL KITS

 

Τα καινούργια Hair Rituel discovery kits της Sisley με travel size προϊόντα είναι ότι καλύτερο για να δοκιμάσετε την υπέροχη σειρά περιποίηση μαλλιών της Sisley αλλά και για προστατεύσετε και να φροντίσετε τα μαλλιά σας στις διακοπές.

Τα προϊόντα HAIR RITUEL από τη Sisley έχουν σχεδιαστεί σαν μια καινούργια προσέγγιση στη φροντίδα μαλλιών. Ταυτόχρονα, αντιμετωπίζουν και τα δύο βασικά στοιχεία των μαλλιών: το ζωντανό μέρος - ο βολβός των μαλλιών - και το ορατό μέρος - οι ίνες των μαλλιών . Κάθε ένα από τα προϊόντα HAIR RITUEL έχει διαμορφωθεί με ισχυρή - συγκέντρωση βοτανικών εκχυλισμάτων και αιθέριων ελαίων, ορυκτών, βιταμινών και πρωτεΐνες. Αυτά τα συστατικά ενεργοποιούν τη λάμψη των μαλλιών και αναδιαρθρώνουν τις ίνες των μαλλιών.

Μια μοναδική και φρέσκια ​​μυρωδιά!

Το καταπληκτικό άρωμα των προϊόντων HAIR RITUEL συνδυάζει εσπεριδοειδείς, ξύλινες νότες από Verbena, Λεμόνι, ροδάκινο και Amber.

Πέραν από το άρωμα, τα προϊόντα περιέχουν ένα "ενεργό πυρήνα" φυσικών συστατικών, τα οποία συμβάλλουν στη ζωτικότητα των μαλλιών παρέχοντας θρεπτικά συστατικά.

Τα μαλλιά, όπως και με το δέρμα, υποφέρουν από διάφορους τύπους εσωτερικών και εξωτερικών βλαβών.

Στην πραγματικότητα, το περιβάλλον, το στρες ή ακόμα και οι αλλαγές στην εποχή είναι επίσης εχθροί των μαλλιών μας.

Ως εκ τούτου, πολλοί άνθρωποι επηρεάζονται από προβλήματα με κουρασμένα μαλλιά, λεπτά μαλλιά ή έλλειψη λάμψης, ζωτικότητας και δύναμης.

Όλα τα προϊόντα επαναφέρουν λάμψη και ζωντάνια στα μαλλιά, ενώ ταυτόχρονα προστατεύουν το φυσικό χρώμα της τρίχας.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!